Οι πολλές συμπτώσεις και ο Νταραβεριτζής της Ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα που μοιράζει τα ρούβλια στα ΜΜΕ εν ονόματι… πολλών αφεντάδων! Ε ρε και τον πάρουν χαμπάρι!

Δεν έχουμε ασχοληθεί, ούτε θα το πράξουμε, με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Είναι άλλο το ύφος του περιεχομένου που έχουμε διαλέξει να υπηρετούμε. Μας απασχολεί όμως το μαύρο χρήμα και οι επικοινωνιολόγοι της συμφοράς, που έχουν μετατρέψει την Ρωσική Πρεσβεία στην Αθήνα, σε Αγελάδα που την αρμέγουν κανονικά. Η πλάκα είναι ότι το παιχνίδι με το ρευστό το κάνει ο ίδιος σύμβουλος που είναι δίπλα σε 2 εφοπλιστές που παίζουν τα ρέστα τους υπέρ των ΗΠΑ!

Ασφαλώς μπορεί να πρόκειται για σύμπτωση, όπως επίσης εντελώς συμπτωματικό μπορεί είναι και το γεγονός ότι τα οικονομικά σάιτ που προωθούν φιλορωσική πολιτική – προπαγάνδα, «παίζουν» και υπέρ των 2 εφοπλιστών. Με τα λεφτά των Ρώσων ο Νταραβεριτζής κάνει παιχνίδι και για τα άλλα 2 αφεντικά που φυσικά πληρώνουν για την προβολή της αλλά τα μπικικίνια πάνε στην τσέπη του Νταραβεριτζή.

Την ίδια στιγμή ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, για τον οποίο ακούγεται εντόνως ότι θα περιλαμβάνεται στο «δεύτερο κύμα» Ρώσων ολιγαρχών στους οποίους θα επιβληθούν κυρώσεις, αναζητεί εναγωνίως τρόπο για να «ξεφορτωθεί» έστω εικονικά τον τηλεοπτικό σταθμό Open όπως έχουμε αποκαλύψει!

Εντελώς συμπτωματικά και πάλι, οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών φέρουν τους 2 εφοπλιστές να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ρώσο ολιγάρχη για την αγοραπωλησία του Open!!!

Όπως αντιλαμβάνεστε οι συμπτώσεις είναι πολλές και αλλεπάλληλες!

Και όπως λέει ο σοφός λαός «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση»…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.