Οι πληροφορίες της ΕΥΠ σε μια έκθεση 7 σελίδων, οι 21 φωτογραφίες και οι νέες συλλήψεις τις επόμενες μέρες για «Ρώσους πράκτορες» που παριστάνουν τους επιχειρηματίες! Στο «κόκκινο» οι σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας και τα επικίνδυνα παιχνίδια με εντολές της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα

Έγινε πλέον της μόδας από την Ελληνική Κυβέρνηση η σύλληψη – απέλαση διπλωματών ή ιδιωτών με την κατηγορία της κατασκοπίας υπέρ της Ρωσίας. Τις επόμενες μέρες δύο ακόμα περιπτώσεις θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας. Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει και οι σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας να είναι στο κατακόκκινο.

Τα νέα περιστατικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφορούν σε πρόσωπα που διαμένουν στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, και είχαν συχνά επαφές –επισήμως επιχειρηματικού τύπου– με την Θράκη όπως θα ισχυριστεί η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, η έκθεση της ΕΥΠ περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια σε 7 σελίδες που συνοδεύονται με 21 Στο «κόκκινο» οι σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας και τα επικίνδυνα παιχνίδια για τα μάτια των Αμερικανών !φωτογραφίες την δράση αυτών των 2 προσώπων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πριν λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε άλλη υπόθεση κατασκοπίας, αφού το υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε σε άμεση ανάκληση της ελληνικής ιθαγένειας ενός 39χρονου με καταγωγή από τη Ρωσία, καθώς από έρευνα προέκυψε ότι είχε αποκτήσει ελληνικά ταξιδιωτικά έγγραφα με πλαστά δικαιολογητικά. Πρόκειται για τον «Αλέξανδρο». Περισσότερα στοιχεία δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα γεγονός που δημιούργησε εύλογες απορίες για το βάσιμο των αποδείξεων.

Είναι η δεύτερη υπόθεση κατασκοπίας, έπειτα από εκείνη της Μαρίας Τσάλλα, η οποία σύμφωνα με της Ελληνικές αρχές έφυγε από την Ελλάδα (!) προς άγνωστη κατεύθυνση και στην οποία οι ελληνικές αρχές διαπίστωσαν ότι είχε κάνει χρήση πλαστών εγγράφων για νομιμοποίηση την παραμονή της στην Ελλάδα.

-πηγή edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.