Οι Nortenos φοβούνται τα χειρότερα

Μιλάνε τα ίδια τα γεγονότα. Αν κάποιοι αδυνατούν ή στο φινάλε δεν γουστάρουν να διαβάσουν τη γλώσσα των γεγονότων, τότε χαμένος κόπος είναι η προσπάθεια να ξεζουμίσεις την αλήθεια, όπως αυτή προκύπτει από την συμπεριφορά των ίδιων της των πρωταγωνιστών. Τι άλλο να πει κανείς σαυτά που συμβαίνουν, τώρα τελευταία στην Παναχαϊκή; Τι να προσθέσει κανείς στο μαύρο το χάλι, το αγωνιστικό, της ομάδας, η οποία και χθες, κατάφερε να αναστήσει ακόμη έναν νεκρό. 0-0 με την Άρτα (εκ των ουραγών της Super League 2), μόνο έτσι το λες, ανάσταση νεκρού. Λάζαρος νούμερο 2. Είπαμε. Μιλάνε τα ίδια τα γεγονότα.

Και μετά το πολύ τραγικό στο γήπεδο, η παράσταση είχε συνέχεια στα social media. Τα άντερα τους είπανε οι Παναχαικιώτες. Και σκοτωμός μεταξύ τους. Ο ένας έτσι, ο άλλος γιουβέτσι. Μονομαχίες, κανονικές, για το ποιος έχει την ευθύνη. Στο παιχνίδι μπήκαν και οι Nortenos, οι οργανωμένοι των «κοκκινόμαυρων», οι οποίοι χαρακτηρίζουν τους ποδοσφαιριστές, τους περισσοτέρους, παλαίμαχους και κουρασμένους και τους καλούν να ξυπνήσουν, για να μην ζήσουμε τα χειρότερα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Μια τραγική ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ και σήμερα! Κάποιοι παλαίμαχοι, παρέα με κάποιους κουρασμένους, νόμιζαν ότι το παιχνίδι δεν είναι επίσημο αλλά προπόνηση. Δύο-τρεις παίκτες που έδειξαν φιλότιμο, τους συνέθλιψε η αδιαφορία των υπολοίπων. Ο προπονητής και αυτός, δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την φθίνουσα πορεία. Μάλλον, δεν έχουμε δει τα χειρότερα και ελπίζουμε να μην τα ζήσουμε. ΞΥΠΝΗΣΤΕ».

Διαβάστε επίσης : –

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.