Οι Μεσούλας με Aristotle, απόλυτη δικαίωση, στο εκατό τα εκατό

Σταμάτης Γονίδης - Χάρης Κωστόπουλος - Στάθης Αγγελόπουλος

Η φώτο είναι από τις μεγάλες χθεσινές επισκέψεις. Αυτή του Χάρη Κωστόπουλου και του Στάθη Αγγελόπουλου, στο στολίδι του Πειραιά, με το όνομα Aristotle. Σε ακόμη μα μαγική βραδιά, του μαγικού Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Άλλο υπάρχει και άλλο, που αξίζει να σημειώσουμε, με αφορμή τον χθεσινή βραδιά. Το επισκέφθηκε και ο αυτός. Μάλιστα για δεύτερη συνεχή φορά. Επίσκεψη του κορυφαίου Σταμάτη Γονίδη. Και όταν πήρε το μικρόφωνο, το συναίσθημα που έβγαλε, σβήνει από τον νυχτερινό χάρτη πολλούς άλλους. Τους κάνει να φαίνονται μικροί, ανύπαρκτοι ή περιθωριακοί, φωνές υποβαθμισμένες ή προβληματικές. Έτσι είναι, αλλά ξεφύγαμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επί του θέματος. Με το που είχε ξεκινήσει αυτό το Aristotle ο Δημήτρης Μεσούλας, στο πλάνο του και στο βάθος αυτού, είχε βάλει : Πρώτον, να γίνει η επιλογή η πρώτη των πελατών. Δεύτερον, τα φαβορί να το μάθουν και να μιλάνε για αυτό. Απόλυτη δικαίωση, στο εκατό τα εκατό. Ακόμη μια απόδειξη, η χθεσινή βραδιά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.