Αυτή είναι διαφορετική από όλους και όλες

Ένα κορίτσι, που ξεκίνησε να τραγουδά όταν άρχισε και να μιλάει, με αποτέλεσμα οι γονείς της, ως ερασιτέχνες μουσικοί και λάτρεις της παραδοσιακής κυρίως μουσικής, να την γράψουν στο ωδείο από 5 χρόνων, που ασχολήθηκε και με όργανα και με παραδοσιακό τραγούδι.

Από μικρή είχε ένα όνειρο, ήθελε να θεραπεύει τους ανθρώπους τραγουδώντας, βέβαια τότε ήταν 5 χρόνων… και τώρα πάνω κάτω τα ίδια όνειρα κάνει, απλά γνωρίζοντας ότι ο κόσμος είναι πιο διαφορετικός από αυτό που είχε εγώ στο μυαλό της, όμως το συναίσθημά της είναι το ίδιο…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με μάτια εκφραστικά, ψυχή λιονταριού και φωνή διαφορετική από αυτές που ακούμε. Δεν άργησε να αναγνωριστεί η αξία της. Αναγνωρίστηκε από τον Γιάννη Τσακουμάκο. Επίσης αναγνωρίστηκε και με πιο έντονο τρόπο, από τον Δημήτρη Μεσούλα. Της έδωσε τις Πέμπτες στο Aristotle Piraeus, και αυτή του έφερε την θραύση και τον θρίαμβο.

Για ποιο ακριβώς το λόγο, τώρα, έχει μπει στο στόχαστρο άλλου επιχειρηματία, της νυχτερινής Αθήνας, από την κατηγορία την πρώτη.

Η Ρία Ελληνίδου- αυτό είναι το όνομα της.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.