Οι κορυφαίες ειδήσεις με το έμπα του 2024

Οι μεγάλες ειδήσεις. Υπάρχουν κι αυτές. Μεγάλες είναι διότι επηρεάζουν καταλυτικά τον κοσμάκη, του διαφοροποιούν τη ζωή, αν όχι την καθημερινότητα τους. Να προχωρήσουμε, λοιπόν, στις πιο ουσιαστικές ειδήσεις που παρέλασαν με την είσοδο του νέου έτους. Μην πούμε τίποτα βαρύτερο, ότι καλοδέχτηκαν το 2024, με τις ευλογίες των μμε. Μην το λησμονούμε ποτέ! Δεν υπάρχουν νέα παρά μόνο μέσα από τα μμε.

– Η κυρία Ιωάννα Τούνη (φώτο) έχασε την πτήση και τα έβαλε με τις αεροπορικές εταιρείες. Ο Κασσελάκης βρέθηκε από κάτω, μετρήθηκε σε κιλά αντιπολίτευσης πιο ελαφρός από την κυρία Τούνη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Έφτασε στην Ελλάδα για την πρωτοχρονιά ο Παύλος. Ποιος Παύλος; Ο μεγάλος γιος του Κωνσταντίνου. Ποίου Κωνσταντίνου; Δεν θα ακολουθήσουμε άλλο τούτον τον κατήφορο. Του πρώην βασιλέως, βέβαια. Ο οποίος Παύλος αφίχθη – σημαντική λεπτομέρεια – με καράβι και προερχόταν – άλλη σημαντική λεπτομέρεια – από Ιταλία.

-Η κυρία Ελένη Μενεγάκη, κατά δήλωση της, ετοίμασε η ίδια τη βασιλόπιτα με την οποία η οικογένεια της υποδέχθηκε το νέο έτος. Δικαίως το αποκαλυπτικό συμβάν γνώρισε δημοσιότητα αντάξια της σπουδαιότητας του.

– Άλλη αποκάλυψη. Και γαμώ την αποκάλυψη. Ο πρόσφατα νυμφευθείς μουσικός και δραστήρια τηλεπερσόνα Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε το όνομα του παιδιού του. Επιτέλους! Να κατασταλάξει η αγωνία του σύμπανος, πως θα λέγεται το παιδάκι.

– Ο γνωστός για την ερωτική του σχέση με την κυρία Δέσποινα Βανδή καλλιτέχνης Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε ένα ακόμα ρεσιτάλ παρέμβασης στην κοινωνική ζωή της πόλης. Αυτή τη φορά με μια δήλωση βαρειάς, πολύ βαρειάς φιλοσοφίας. Να τι λάλησε ο Μπι  Μπι: ” Ακόμα και μια ευτυχισμένη ζωή δεν μπορεί να είναι χωρίς ένα μέτρο σκότους”.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.