“Οι καλλιτέχνες, θέλοντας και μη, θα ρίξουν τις αποδοχές τους”

Γρηγόρης Τουφεκλής

Γρηγόρης Τουφεκλής, αποκλειστικά στο tsipasblog.gr. Ο ένας εκ των δυο ιδιοκτητών των νυχτερινών κέντρων “Cabana” και “Gefires Live Stage”, ξεδιπλώνει τις σκέψεις του, για το πως φαντάζεται πως θα είναι η επόμενη μέρα. Συνολικά για όλους, και ξεχωριστά για τον εαυτό του.

-Ερώτηση : θεωρείς ότι τελικά θα το επιτρέψει η κυβέρνηση να ανοίξουν καλοκαίρι τα μαγαζιά;
-Απάντηση : “Δύσκολα θα πάρει το ρίσκο να ανοίξει μαγαζιά το καλοκαίρι. Mακάρι να ανοίξουν βεβαία, αλλά βλέπω μια προσοχή από την μεριά της κυβέρνησης, που θα δικαιολογήσει την απόφαση της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Ερώτηση : Αν ανακοινωθεί άνοιγμα με περιοριστικά μετρά, όπως ακούγεται και όπως είναι και το πιο πιθανό, αυτό θα γονατίσει τον κλάδο;
-Απάντηση : “Αν γίνει αυτό, μέτρα περιοριστικά στον αριθμό τον πελατών, αλλά και σε άλλες παροχές, όπως για παράδειγμα στα λουλούδια, σαφώς και δεν θα βγει οικονομικά κανείς”.

-Ερώτηση : Ίσως, τότε, κάποιοι, πιο αδύνατοι, να αποχωρήσουν ;
-Απάντηση : “Ορισμένοι, φοβούμενοι τα χειρότερα, και μη θέλοντας να πάρουν το οποιοδήποτε ρίσκο, πολύ πιθανόν να κάνουν μια παύση, περιμένοντας την επόμενη μέρα και την επιστροφή στην κανονικότητα. Που δύσκολα θα ορθοποδήσουν μετά”.

-Ερώτηση : Οι καλλιτέχνες θα πρέπει αναγκαστικά να ρίξουν τις αποδοχές τους ;
Απάντηση : “Οι καλλιτέχνες, θέλοντας και μη, θα ρίξουν τις αποδοχές τους, αλλιώς κινδυνεύουν αρκετοί από αυτούς να μείνουν εκτός (αν και όποτε ξεκινήσει η λειτουργία των καταστημάτων).

-Ερώτηση : Και τέλος, ο δικός σου προγραμματισμός ενόψει χειμώνα (ή ακόμη και καλοκαίρι) έχει ξεκινήσει ;
-Απάντηση : “Ετοιμάζομαι για χειμώνα, με πλάνο πολύ καλό. Σχεδόν το κλείνω αυτές τις μέρες. Πάμε δυνατά…”

Διαβάστε επίσης : Αποκλειστικά στο tsipasblog.gr- «Mr Χρυσός» για νύχτα : “Η κρίση είναι η ειδικότητα μου”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.