Οι επενδύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στη στεριά

Τα πράγματα στη ναυτιλία πηγαίνουν καλά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως ο ισχυρός εφοπλιστής το τελευταίο διάστημα δείχνει αποφασισμένος να κάνει «απόβαση» και στη στεριά. Και λογικό είναι, καθώς οι δουλειές ανοίγουν, οπότε γιατί να μείνει εκτός;

Έτσι λοιπόν, σε πρώτη φάση –όπως πληροφορείται η στήλη- τοποθετείται στον κλάδο της ενέργειας, έχοντας αποκτήσει συμμετοχή στην Τέρνα Ενεργειακή, αγοράζοντας μετοχές που πούλησε ο Γιώργος Περιστέρης. Εξάλλου, αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία των δύο ανδρών, καθώς, όπως είχε αποκαλύψει η στήλη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποκτήσει ποσοστό και στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, αγοράζοντας μετοχές που πούλησε η ολλανδική Reggeborgh.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένα δεύτερο επιχειρηματικό εγχείρημα του Βαγγέλη Μαρινάκη, που δεν σχετίζεται με την ενέργεια, είναι στο «δρόμο», αλλά δεν μπορούμε να πούμε πολλά ακόμη για αυτό. Εφόσον όμως τελεσφορήσει, θα φέρει σημαντικές αλλαγές σε ένα συγκεκριμένο κλάδο που έχει πολύ ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα.

newsbomb.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.