Οι εκλογές και το σύνδρομο της προηγούμενης γκόμενας

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, το εκλογικό αποτέλεσμα κρίνεται από έναν μικρό αριθμό ψηφοφόρων, που μετακινείται από το ένα κόμμα εξουσίας στο άλλο· αυτοί οι ψηφοφόροι ονομάζονται αναποφάσιστοι, ενώ κάποιοι τους λένε και μ@λάκες.

Αυτοί οι ψηφοφόροι πάσχουν από το σύνδρομο της προηγούμενης γκόμενας.

Ξέρετε, είναι αυτή η φάση που είσαι με μια γυναίκα, κάτι δεν πάει καλά, και αναρωτιέσαι πώς θα ήσουν με την προηγούμενη φίλη σου, αφού θυμάσαι μόνο τις καλές στιγμές μαζί της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βέβαια, και με την προηγούμενη κάτι δεν πήγαινε καλά και αυτός είναι ο λόγος που είσαι με μια άλλη γυναίκα τώρα.

Πολλοί σηκώνουν το τηλέφωνο ή στέλνουν κάνα μήνυμα, για να δουν αν η προηγούμενη φίλη τους είναι ακόμα διαθέσιμη.

Άλλες φορές είναι, άλλες δεν είναι, γιατί, προφανώς και κάποιες γυναίκες πάσχουν από το σύνδρομο του προηγούμενου γκόμενου.

Επιστρέφεις λοιπόν στην προηγούμενη και, μετά από λίγο καιρό, μπορεί να σου λείπει η προηγούμενη γυναίκα που κάποια στιγμή ήταν η επόμενη της γυναίκας με την οποία είσαι τώρα.

Γενικά, υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα με τις σχέσεις και δεν βγάζεις άκρη, αφενός επειδή οι ανθρώπινες σχέσεις είναι υπερτιμημένες και αφετέρου επειδή έχω καταλήξει στο οριστικό συμπέρασμα πως το πρόβλημα των σχέσεων είναι πως οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν πάντα κάποιον άλλον άνθρωπο από αυτόν με τον οποίον έχουν σχέση. Και αυτό δεν τελειώνει σχεδόν ποτέ· εντάξει, τελειώνει όταν πια είσαι σχεδόν ανήμπορος και γεροσάψαλο, γιατί σκέφτεσαι μ@λάκα, άσε τις μαγκιές τώρα γιατί πρέπει να έχεις και κάποιον να σε ξεσκατίζει.

Σε κάθε περίπτωση, εκείνοι οι ψηφοφόροι που το 2015 ήθελαν Τσίπρα, το 2019 ήθελαν Μητσοτάκη και τώρα θέλουν πάλι Τσίπρα, ενώ στις επόμενες εκλογές θα θέλουν Μητσοτάκη, είναι πολύ πιθανό ότι πάσχουν από το σύνδρομο της προηγούμενης γκόμενας.

Βέβαια, ο Τσίπρας δεν είναι πια το τρελό καβλάκι που ήταν το 2015 αλλά κι εσύ είσαι μεγαλύτερος πια. Άσε που με το καβλάκι, θυμάσαι μόνο τις καλές στιγμές που περάσατε· δεν θυμάσαι το κέρατο που σου έριξε.

Εντάξει, κι ο Μητσοτάκης είναι κάβλαρoς αλλά, είπαμε, οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θέλουν. Και με τη Μόνικα Μπελούτσι να είσαι, θα κοιτάς τον κώλo της κόρης του ψιλικατζή. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Καθώς βολοδέρνεις από την προηγούμενη γκόμενα στην επόμενη και ξανά στην προηγούμενη, και από τον Τσίπρα στον Μητσοτάκη και μετά ξανά στον Τσίπρα, έχεις την βεβαιότητα πως γκόμενες και πολιτικοί είναι, τελικά, όλοι για τον πoύτσο.

Δηλαδή, αλλάζεις πρόσωπα αλλά δεν βρίσκεις την ευτυχία.

Δεν σου περνάει από το μυαλό πως μπορεί να μην φταίνε αυτοί, αλλά εσύ.

Δηλαδή, αφού το μόνο πρόσωπο που δεν αλλάζει σε αυτές τις σχέσεις είσαι εσύ, παίζει να μην φταίνε οι γκόμενες και οι πολιτικοί αλλά να είσαι εσύ για τον πoύτσο.

Ρε φιλαράκι, έχεις σκεφτεί να μείνεις για λίγο μόνος σου;

(Κάποιοι άνδρες καταφέρνουν να πείσουν δυο γυναίκες να είναι μαζί τους ταυτόχρονα. Κάποιοι και τρεις και τέσσερις γυναίκες, ενώ ανάλογα πράττουν και κάποιες γυναίκες. Αυτή η σχέση λέγεται πολυσυντροφική, ενώ παλιότερα την έλεγαν παρτoύζα. Η παρτoύζα στην πολιτική λέγεται συγκυβέρνηση. Δηλαδή, μπορείς να είσαι στο κρεβάτι και με τον Μητσοτάκη, και με τον Τσίπρα. Ταυτόχρονα. Μιλάμε για πολλαπλούς οργασμoύς. Και γλιτώνεις και το πηγαινέλα από τον έναν στον άλλον. Άντε, με το καλό.)

-pitsirikos.net

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.