Οι εκκενώσεις λόγω πυρκαγιών είναι αλληλεγγύη σε αυτούς που χάνουν τα σπίτια τους λόγω χρεών

Η επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, να εκκενώνει τις περιοχές που κινδυνεύουν από τις πυρκαγιές -και να μην επιλέγει την πρόληψη και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών- είναι απόλυτα σωστή, γιατί απαλύνει τον πόνο εκείνων των Ελλήνων που χάνουν τα σπίτια τους και τα βλέπουν να βγαίνουν σε πλειστηριασμό.

Είναι πολύ ανθρωπιστική η στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να εκκενώνει πόλεις και χωριά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο άνθρωπος που αναγκάζεται να εκκενώσει το σπίτι του λόγω χρεών, καταλαβαίνει πως δεν είναι μόνος του, αφού χιλιάδες άλλοι άνθρωποι εκκενώνουν τα σπίτια τους χωρίς να έχουν χρέη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη περνάει στους Έλληνες το μήνυμα πως οι ιδιοκτησίες και οι περιουσίες δεν έχουν καμία αξία. Έλεος πια με αυτή την εμμονή των Ελλήνων με την ιδιοκτησία και την ύλη. Η Ελλάδα είναι πνεύμα και πολιτισμός, όχι τούβλα.

Δεν πρέπει να έχει περάσει πιο σοσιαλιστική κυβέρνηση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τι σοσιαλιστική, αναρχική. Αναρχική κυβέρνηση μόνο στην Ελλάδα. Όπως πάνε τα πράγματα, θα καούν τα σπίτια όλων των Ελλήνων και θα βγει ο Μητσοτάκης, ως άλλος Προυντόν, και θα πει “Η ιδιοκτησία είναι κλοπή”.

Νομίζω πως το σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι να κάνει την Ελλάδα κάμπινγκ.

Θα εκκενώσουν όλοι οι Έλληνες τα σπίτια τους και θα ζουν σε σκηνές. Και τα πυρομαχικά σε σκηνές θα τα έχουμε. Τα F-16 θα τα έχουμε κάτω από μεγάλες τέντες.

Χαιρετίζω την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να κάνει την Ελλάδα κάμπινγκ, και προτρέπω τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιτρέψει το ελεύθερο κάμπινγκ.

Άλλωστε, το ελεύθερο κάμπινγκ είναι η επιτομή της ανάληψης της ατομικής ευθύνης. Φίλε, είσαι μόνος σου και έχεις την απόλυτη ευθύνη για το πώς θα επιβιώσεις, πώς θα τραφείς και πως θα προστατεύσεις τον εαυτό σου, την οικογένειά σου και το περιβάλλον γύρω σου.

Κάνοντας όλη την Ελλάδα ένα κάμπινγκ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναγκάσει τους Έλληνες να ενηλικιωθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περάσει στην Ιστορία σαν ο πολιτικός που μεταμόρφωσε την Ελλάδα.

Με τόσες εκκενώσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγάζει τους σημερινούς Έλληνες από τα σπίτια τους και τους οδηγεί στις σπηλιές. Εκεί που είναι η θέση τους.

– από pitsirikos.net

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.