Οι αστείοι, βγήκαν στη σέντρα από τον Λάσκο

Είμαστε της πλάκας. Της πολύ πλάκας. Αστείοι και τραγελαφικοί. Έτοιμοι για μεγάλα κωμικά πράγματα. Για επιθεωρησιακά. Μ’ άλλα λόγια, έχουμε πρόβλημα. Για ποιο θέμα η εν λόγω δήλωση, κανονική διαδήλωση, αντρική, του Τσίπας Μπλοκ, κανενός άλλου μμε; Κάποιοι διασκεδάζουν, δεν κρύβουν ότι λάμπουν, ότι έχει ανέβει volume το κέφι τους, ότι το έχουν ρίξει στο χαβαλέ.. Με την φάση την δύσκολη, αυτή του τελευταίου διαστήματος, που περνάει ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Λάσκος. Από την άλλη, αυτοί έχουν την ανάγκη του Λάσκου. Τα λεφτά του, τις γνωριμίες τους. Αν δεν ήσασταν κοντά στον Λάσκο, όχι μόνο στην επικαιρότητά δεν θα βρισκόντουσαν, το άλλο. Στον χάρτη δεν θα υπήρχαν. Έτσι είναι.

Η πραγματική δύναμη δεν συμπιέζεται. Κλείνετε πόρτες σε έναν άνθρωπο, που μεσουρανεί σε πολιτικό κοινωνικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Σε έναν άνθρωπο που κάπου θα χρειαστείτε, να σας λύσει κάποιο πρόβλημα. Ποσό σόφρων είναι αυτό από την πλευρά σας; Και σας λέω, δεν ξεχνάει τίποτα. Καλή σα τύχη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.