Είναι o νέος Θεός και ο νέος Παράδεισος στην νύχτα

Είμαι πολύ σίγουρος. Πάρα πολύ. Το Σάββατο βράδυ, παρακολούθησα κι εγώ, την εξόδιο ακολουθία του Κωνσταντίνου Αργυρού, στο Teatro Athens. Μαζί του η Ελένη Φουρείρα και ο Γιώργος Κακοσαίος. Δεν είχα διαβάσει κανένα spoiler, δεν ήξερα το τέλος. Και πήγα μαζί με τον κολλητό μου Βασίλη, να δούμε αυτόν, που έλεγαν, πως θα αλλάξει τον χάρτη της αθηναίικής νύχτας, θα φέρει νέα ήθη και έθιμα, το παιχνίδι τούμπα, θα κόψει από όλους…

Και ανοίγουν τα φώτα και βρίσκομαι σε κατάσταση σοκ. Γιατί ήταν πράγματι, πολύ υψηλή, θέαμα ανώτερης κατηγορίας, τελετή μύησης στη λατρεία ενός νέου θεού. Που όπως όλοι οι Θεοί, σε έκανε να το αγαπήσεις γρήγορα. Όχι μόνο το νιώθεις το δέος, τη δύναμη, το πάθος, αλλά τον διαδίδεις και σε άλλους, τον ψάχνεις να τον ξαναδείς. Δεν σου αρκεί μόνο φορά και δεν τον αλλάζεις, δεν τον συγκρίνεις με κανέναν άλλον.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τον έργο στα πρώτα δύο επεισόδια, έτσι πήγε σίγουρα. Είναι αυτός ο νέος θεός και ο νέος Παράδεισος στην νύχτα. Ο Αργυρός. Ποιος ασήμαντος φαντάστηκε ότι είναι άλλος ο «ιδιοκτήτης» του μύθου; Ο Αργυρός δεν εκπροσωπεί το παλιό, το χιλιοπεγμένο, είναι new project. Είναι κομμάτι της νέας νυχτερινής κληρονομιάς. Ανήκει στον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, στην εταιρεία του Panik Records, στον διευθυντή αυτής, Γιώργο Αρσενάκο. Στον μαέστρο του Παναγιώτη Μπρακούλια, στον σκηνοθέτη των βίντεο κλιπ του Γιάννη Δημολίτσα, στον Λευτέρη Κιντάτο, που του γράφει τα τραγούδια. Στον δίδυμο αδελφό του Παύλο, στον πατέρα του Βασίλη, στην μητέρα του Φωτεινή, στους μετρ του Κωνσταντίνο Κυριακού και Drago. Και στο Tsipas Blog, ω, ναι, φυσικά. Ως ο νέος θεός της νύκτας, ανήκει σε όλο τον κόσμο της.

Διαβάστε επίσης : Το λιμάνι στο Teatro είναι βαθύ- Εξωπραγματικός Αργυρός, Φουρέιρα από άλλον πλανήτη, φανταστικός Κακοσαίος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.