Οι αλήθειες του αυτοδημιούργητου Μούτσου

Τι θα πει Μανώλης Μούτσος και συνέντευξη ; Σπάνια συναντώνται. Μια στο τόσο. Αν όμως γίνει η έκπληξη, τότε παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέραν. Έννοια αντικειμενική. Με την πραγματική αγορά συνδέεται. Αισθάνεσαι πως θα ειπωθούν αλήθειες, επειδή ο συγκεκριμένος, είναι είναι παιδί αυτοδημιούργητο. Από το μηδέν που ήταν στα πρώτα επεισόδια, αλλά εξελίχθηκε σημαντικά, χάρη στο πνεύμα της δημιουργίας.

Πως να μην τον πάρεις σοβαρά τον Μούτσο. Όταν, μάλιστα, ξεκίνησε σαν παίκτης του μπάσκετ στο Π.Φάληρο και σήμερα, είναι βασικός ιδρυτής του Momentum Group, που κυριαρχεί στην εστίαση σε όλα τα επίπεδα της και έχει και θεσμική θέση στον χώρο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μαζί του μίλησε ο δημοσιογράφους Σωτήρης Γεωργίου, για την κατάσταση στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης σήμερα, που φέρνει πολλά έσοδα στο ΑΕΠ και θέσεις εργασίας. Ακόμα για το αν υπάρχει χώρος για νέες επενδύσεις. Αλλά και τα προβλήματα του κλάδου, την ακρίβεια, την έλλειψη προσωπικού και πόσο άλλαξε ο τρόπος διασκέδασης του Έλληνα μετά την πανδημία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανώλη Μούτσου, που δόθηκε στο πανελλαδικό περιοδικό patrinorama

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.