Ο Βέρτης είναι ο Βέρτης και θα σέβεστε !

Πρωταθλητής, το πιο σκληρό επάγγελμα. Βεβαίως επάγγελμα. Δεν έχει σημασία μόνο ότι έφτασες μια φορά στην κορυφή, είναι και το να παραμείνεις. Η λεγόμενη διάρκεια. Είναι σαν τον στρατευμένο τρομοκράτη ο πρωταθλητής. Ψυχή και πνεύμα δοσμένο στον αγώνα. Τόσο υπερεπαγγελματίας. Και παράλληλα να σκεφτεί κόνσεπτ – ιδέες, που δεν τις έχουμε ακούσει από τους άλλους.

Ούτε ένας (!) από τους μεγαλοτραγουδιστές, δεν πιάνει σε αυτό το απαιτητικό μείγμα, τον Νίκο Βέρτη. Με πρωτοπόρα επιτυχία τις έχει δώσει τόσες πολλές φορές τις εξετάσεις στο παρελθόν. Με επιτυχία τις έδωσε και χθες, στο φετινό του ξεκίνημα. Πρωτοπόρησε και πάλι. Δεν είναι μόνο το καλά δικά του τραγούδια, λαικά και ξεσηκωτικά. Δεν είναι μαζί του το προχωρημένο αμερικάνικο show και τέλος. Αυτά τα ξέραμε. Ήρθε να προστεθεί και το αξέχαστο ρετρό στοιχείο, μέσω του λατρεμένου σταρ της δεκαετίας του ΄90, Κώστα Μπίγαλη. Κι όμως !

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβαστε ακομα: Γιγουρτάκης στην νυχτερινή ιστορία, στους πολύ μεγάλους

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.