Γιγουρτάκης στην νυχτερινή ιστορία, στους πολύ μεγάλους

Πριν από 200 χρόνια περίπου άρχισε να γίνεται πραγματικότητα η δυνατότητα να βγάζει φωτογραφίες ο άνθρωπος. Μια επιθυμία από την αρχαιότητα. Όπως και η άλλη, το τηλέφωνο, αυτή προέκυψε πριν από 150 χρόνια. Το κάθε τι, καινούργιο και παλιό, έχει το παρελθόν του, τη ζωή του, την επίδραση του, την ιστορία του. Και οφείλετε να τα γνωρίζετε, πριν το πιάσεις στο στόμα σου.

Αλήθεια, ποιος σκέπτεται την νύκτα χωρίς τον Δημήτρη Γιγουρτάκη ; Για αυτούς που ξέρουν, δεν τον έχουν στη σούμα ως ακόμη ένας επιχειρηματίας, και μάλιστα από τους γνωστούς. Αλλά στα βιβλία τους, η παρουσία του έχει καταγραφεί απ΄την αρχή της νυχτερινής γέννησης, και εξελίχθηκε σε ξεχωριστό και σημαντικότατο κεφάλαιο. Ξεπετάχτηκε στους πολύ μεγάλους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πως αλλοιώς το ονομάζουν οι παρατηρητές; Με τις λέξεις “παράγοντας” και ”παίκτης”. Παραμένει μέχρι σήμερα. Μιλάμε σοβαρά. Δεν πετάμε τρακατρούκες αλά Κασσελάκη.

Όσο για τον γόη διάδοχο του, τον Γιώργο Γιγουρτάκη, δίπλα στον πατέρα του έμαθε. Και έμαθε πολλά. Ηγείται πλέον των οικογενειακών επιχειρήσεων. Και δεν είναι μόνο οι νυχτερινοί ναοί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.