Ο Θεοδόσης δεν παριστάνει τον Ρομπέν των Δασών, δεν παριστάνει τίποτα

Θεοδόσης Νικολάου

Στην κοινωνία της πλάκας. Της φτήνιας. Της απάτης. Της πατσαβουριάς. Του μόνο η πάρτη μου με νοιάζει. Που το τρακτέρ θα σε πατήσει και εσένα και τα παραμυθένια σου, τα αγύρτικα λάβαρα. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Με το ντουφέκι ψάχνουμε τις εξαιρέσεις και, για να κάνουμε ταμείο, όπως γνωρίζει το tsipasblog.gr, ποτέ δεν το έπαιξε φιλάνθρωπος, δεν παριστάνει τον ευεργέτη στην κοινωνία, τον χορηγό στους αδύναμους, τον επαναστάτη, τον Ρομπέν των Δασών. Για τον επιχειρηματία Θεοδόση Νικολάου, είναι πράξη βγαλμένη από την ψυχή. Με αυτή τη δύναμη, σε αυτούς τους καιρούς, δείχνει και πάλι το κοινωνικό του πρόσωπο.

Και αυτό διότι η αλυσίδα περιπτέρων και mini market/cafe με το όνομα Μιni STOP kiosk, που του ανήκουν, και αυτά τα Χριστούγεννα, συγκεντρώνει χρήματα για το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε κάθε ένα από τα 16 καταστήματα, θα βρείτε κουμπαράδες για να μαζευτούν χρήματα για τις συνεχόμενες ανάγκες των παιδιών του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας ειδικά εν μέσω πανδημίας και των εορταστικών ημερών.

Να θυμίσουμε πως και πέρσι με την ίδια δράση είχαν συγκεντρωθεί 4.000€ από τις όποιες οι 2.400€ ήταν από δωρεές του κόσμου και τα υπόλοιπα 1.600€ από τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη των καταστημάτων mini STOP kiosk κο.Θεοδόση Νικολάου.

Ποιο είναι το έργο του ΠΕΝ

To ΠΕΝ προσφέρει μια στοργική αγκαλιά στα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στο ενδοικογενειακό τους περιβάλλον και τα οποία στερούνται την απαραίτητη φροντίδα και προστασία. Τα παιδιά (ηλικίας από 2 ½ έως 5½ ετών) βρίσκουν κοντά μας ένα καταφύγιο, ένα ζεστό και ισορροπημένο περιβάλλον μέσα στο οποίο νιώθουν ασφάλεια και συναισθηματική κάλυψη. Σε αυτή την κρίσιμη ηλικία κατά την οποία το παιδί πλάθει την προσωπικότητά του, μαθαίνει να εκφράζει τα συναισθήματά του, να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και να επικοινωνεί με το περιβάλλον του.

Το προσωπικό βρίσκεται μόνιμα δίπλα στο παιδί σε οποιαδήποτε καθημερινή του ανάκη. Θέματα όπως η ψυχολογική στήριξη, η ψυχαγωγία, η σωστή διατροφή, ο ρουχισμός, κλπ, αντιμετωπίζονται καθημερινά. Με αγάπη, αλλά και με επιστημονική γνώση, τα παιδιά καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που συναντούν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής τους [περισσότερα]

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.