Ο Θ.Νικολάου πήρε την μεγάλη απόφαση

Με παραδέχονται πως δεν γίνεται να πέσω έξω, σε κάτι που θα “κρεμάσω” στο μπαλκόνι του Τσίπας Μπλοκ. Δεν πήγα σε κανένα από τα γνωστά σχολεία. Η φοίτηση μου ήταν στο κολλέγιο “Μάθε τη Ζωή”, ντε. Εσύ μπορείς να το διακρίνεις, που δεν σε νοιάζει να χάσεις το δέντρο, ψάχνεις να βρεις το δάσος. Εγώ δεν είμαι συνηθισμένος γραφιάς.

Που θέλω να βρεθώ, να καταλήξω; Για τα Mini Stop Kiosk, που γίνονται πανελλαδικό και σύντομα, έχω γράψει στο σύντομο παρελθόν. Δεν ήταν μαϊμού η πληροφορία. Εννοείται και δεν ήταν. Το είπα αυτό, επειδή μου το είπαν οι πηγές μου. Χωρίς τις πηγές, δεν πας πουθενά. Μιλάω για τον “βασιλιά των ψιλικών”, τα οποία εμπνεύστηκε ο Θεοδόσης Νικολάου, δέκα χρόνια πριν. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά και σήμερα τα βρίσκουμε σε 20 σημεία, σε όλη την Αττική. Πανέτοιμα να σας εξυπηρετήσουν, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την βδομάδα, σε αυτές τις κατηγορίες: Τρόφιμα, Κάβα, Καφέ/Σνακ, Ζωοτροφές, Παγωτά, Υγεία/Ομορφιά, Καθαριστικά/Είδη σπιτιού, Κατοικίδια..Και σε κάποια άλλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δείτε και μόνοι σας καλύτερα (ΕΔΩ).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Θα μπορούσα να σου μιλάω ώρες για τον Θεοδόση. Το έχετε καταλάβει, τις αδυναμίες δεν τις κρύβω, γιατί συνήθως πρόκειται για παιδιά..γαμάτα. Όμως η ουσία είναι πως το Mini Stop Kiosk επιλέγει το σύστημα του franchise, για να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα. Πάει να παίξει μεγάλη μπάλα.

Για απόδειξη αυτού, η παρακάτω instagram ιστορία, ανήκει στον boss :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.