Ο ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά με τους Οικολόγους Πράσινους

Ο ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά με τους Οικολόγους Πράσινους

Εκλογική συμφωνία πέντε σημείων έχει υπογράψει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Οικολόγους Πράσινους. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα σε αυτήν αναφέρεται ότι μετά από ένα χρόνο θα παραιτηθεί από την θέση του ο Αλέκος Φλαμπουράρης, προκειμένου να αναλάβει η πέμπτη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας Αικατερίνη Ανδρικοπούλου Σακοράφα, η οποία ανήκει στην ομάδα των Οικολόγων Πράσινων.

Η συμφωνία η οποία υπογράφηκε πριν από μερικές μέρες, θεωρείται από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ως ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν ένα παγιωμένο 1,5 %, το οποίο στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου μπορεί να παίξει τον ρόλο του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακόμα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να στηρίξει την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ  και της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η  επικεφαλής  των Ευρωπαίων  Πρασίνων  Σκα Κέλερ. Η παρουσία της στην χώρα μας, κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης, που η Ευρωπαϊκή Αριστερά συνεργάζεται με τους Ευρωπαίους πράσινους.

-από eretikos.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.