Ο Ρέγγας θέλει το πρωτάθλημα και στην Νύχτα

Να το πούμε με μια κουβέντα: Όταν είσαι κοτζάμ Ρέγγας, είσαι μέσα σ’ όλα.. Και σ’ όλα κάνεις πρωταθλητισμό, παίζεις σαν Ρέγγας, όχι σαν κάποιος άλλος. Θηρίο είσαι, Χοντροπαίκτης με τα όλα σου. Αυτό λένε στην πιάτσα, αυτό γράφει το Tsipas Blog.

Καθόλου περίεργο. Το απολύτως λογικό και δεδομένο. Να κινείσαι σε αυτή την κατεύθυνση, την ίσια, την ολόισια, με στόχο να γίνεις πρώτος και στο τελευταίο κόλπο που μπήκες. Της νυχτερινής διασκέδασης, μέσω της ιστορικής “Αυτοκίνησης”, που αγόρασε και κανείς δεν το περίμενε. Και την δουλειά, παρότι δεν την ξέρει από πριν, όμως είναι πολύ πιθανόν να του βγει. Τελικά να τα καταφέρει. Σήμερα, αύριο, σε αυτή την σεζόν, στην πρώτη του, που συμπίπτει με τον κορονοϊο σε θέση κυβερνήτη, ή στην επόμενη, θα φιγουράρει στην πρώτη θέση. Τόσο στα ονόματα της μαρκίζας, όσο και στα τζίρους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κινείσαι σε αυτή την κατεύθυνση, σημαίνει ότι είναι αποφασισμένος να κάνει “νταραβέρια” με τους πιο δυνατούς και έμπειρους παίκτες σε αυτό το γήπεδο. Έχοντας στο πλευρό του, τους δύο πιο στενούς του συνεργάτες, πάντα σε αυτό το γήπεδο, τον Θανάση Χρονόπουλο και τον Σταύρο Γαβριήλ, τα είπε με τον Φώτη Ζογλιοπίτη. Τον ηγέτη, τον αρχικουμανταδώρο, την μορφή σε ότι αγορά τα ζητήματα της Παόλα, ακολούθησε και ο της Panik Records αυτοκρατορίας, Γιώργος Αρσενάκος. Κόμμα κανονικό σήμερα στη νύκτα αυτός.

Στόχος είναι να κλειδώσει μέσα στον Αύγουστο το σχήμα, και καπάκι, χωρίς καθυστέρηση άλλη, να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης στην Aαυτοκίνηση.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.