Γ’ εθνική και πάλι Γ’ εθνική

Έχεις τον κορονοϊό. Τον έχεις! Όλοι τον έχουμε. Κι αυτοί που έχουν κολλήσει, κι εκείνοι που πρόκειται να κολλήσουν και, τέλος, όσοι την βγάλουν καθαρή μέχρι να τελειώσει αυτό το κακό. Τον έχουμε τον κορονοϊό, έχουμε αυτό το πρόβλημα. Η ζωή μας όλη πλέον εδώ και μήνες γυροφέρνει με κέντρο το μικρόβιο.

Έτσι και η Παναχαϊκή. Τρέλα; Σε καμιά περίπτωση. Γνήσια περίπτωση ασθένειας είναι και αυτή. Δεν είναι καλά. Είναι βαθιά άρρωστη και με τίποτα δεν βρίσκεται η…γιατρειά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι θέλω να μας πω; Πως το θαύμα, η ανάσταση, που περιμένουμε, ελπίζουμε και πάλι στο και ένα, να συμβεί, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Μακρινό. Παρά την τελευταία ελπίδα, που μας χάρισε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου, με το αίτημα του, για να δοθεί ολιγοήμερη παράταση, ώστε να κατατεθεί η εγγυητική επιστολή των 150000. Το “όχι θαύμα”, θα σημαίνει πως η ομάδα, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στη Σουπερ Λιγκ 2 και θα υποβιβαστεί στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Αν έχεις σχέση με τον κόσμο της πραγματικότητας, το περιμένεις κάτι τέτοιο. Επειδή το μαγαζί, έχει εντελώς ξεχάσει, αμνησία έχει πάθει, για το πότε ήταν η τελευταία φορά, που λειτούργησε σαν κανονική ποδοσφαιρική επιχείρηση, σαν αληθινά υγιής ανώνυμη εταιρεία. Μόνιμα τα τελευταία χρόνια είναι χρεωμένο, κουβαλάει ένα βαρύτατο οικονομικό βάρος. Από τον προηγούμενο στον επόμενο.

Άρα, μοναδική επιλογή, σωτηρία είναι η Γ’ εθνική. Να παίξει στη μικρή κατηγορία, στο ερασιτεχνικό. Χωρίς τα παλαιοημερολογήτικα λάβαρα, το μπέρδεμα, την σπαζοκεφαλιά και το παλούκι της τωρινής φάσης. Άλλος είναι μπροστά, άλλος πίσω, άλλος δεξιά και αριστερά.

Υπόψιν, του κώλου είναι ότι έβαλε ζόρια ο Σάκης Καλογερόπουλος, με το να ζητήσει λεφτά, από τους “Αμερικανούς επενδυτές”, για να τους πουλήσει τις μετοχές (κοντά στο 50%). Που φαινόταν ότι είχε μεταβιβάσει στον Μπάρλο, αλλά συνεχίζει να τις έχει αυτός. Με ένα τηλεφώνημα, από εξουσία, πραγματική και αληθινή, στον Καλογερόπουλο, από αυτούς που είχαν την προστασία του και παλεύουν στα απόκρυφα τώρα, να μας σώσουν… θα τις είχε ξεχάσει και χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.