Ο “προνοητικός” Νίκος Σπυρίδωνας- Εν μέσω κορωνοϊού βρήκε τη λύση

Νίκος Σπυρίδωνας

Εννοώ ο,τι γράφω. Από αυτόν τον “πόλεμο”-γιατί περί πολέμου πρόκειται- θα αντέξουν και θα επιβιώσουν μόνο οι έχοντες, και, σίγουρα, οι προνοητικοί. Επαναλαμβάνω. Εννοώ ο,τι γράφω. Τι θα πει προνοητικός; Θα πει ότι είναι αυτός που σκέφτεται από πριν πώς να αποφύγει τα προβλήματα.

Ένας τύπος αυτού του στυλ, είναι ο ιδιοκτήτης του North Live Stage (πρώην Εμπατή), Νίκος Σπυρίδωνας, αδερφός του πρώην δημάρχου Πόρου. Ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με το tsipasblog.gr, βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης του νέου του επιχειρηματικού εγχειρήματος, που αφορά ένα κέντρο συναντήσεων και συνεστιάσεων, με άπλετο εξωτερικό χώρο, ο οποίος θα συγκοινωνεί με το Εμπατή. Μόνο τα φυτά το χωρίζουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Έρχονται τα prive μπουζούκια

Την ιδέα, την είχε συλλάβει από πέρυσι, αλλά δεδομένου ότι στην επόμενη μέρα της εστίασης και της νύχτας, θα δουλέψουν αρχικά οι προαύλιες-υπαίθριες επιχείρησης, έδωσε γκάζι, για να ολοκληρωθεί. Έτσι, σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο, και θα μπορεί να “φιλοξενήσει” εκδηλώσεις παντός τύπου. Μέχρι και live μουσικές βραδιές.

Το TsipasBlog εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό και σας δείχνει πως θα είναι :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.