O “λουλουδάς” το θέλει και το πιστεύει

O "λουλουδάς" το θέλει και το πιστεύει

Όλα δείχνουν πως ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου “North live stage”, στα βόρεια προάστια, Νίκος Σπυρίδωνας, έχει αφήσει οριστικά πίσω του το “άδειασμα” του Αδαμαντίδη. Για το οποίο, σημειωτέον, τόσο για το πρώτο, το περσινό, όσο και το δεύτερο, τη φετινό, ενημερώθηκε από το «Tsipasblog.gr».

Παρ’ ό,τι ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας ήταν ιδιαιτέρως δύσκολος. Ποιος, όμως, θα περίμενε σήμερα το ρεσιτάλ των τόσο ποιοτικών τραγουδιστών, που «έκλεισε» στο χειμερινό του σχήμα, που θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου; Ελάχιστοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στόχος του επονομαζόμενου και “λουλουδά”- προμηθεύει με λουλούδια σχεδόν όλα τα μπουζούκια της Αθήνας και όχι μόνο- ήταν και παραμείνει να είναι πρωταγωνιστής και όχι ουραγός των εξελίξεων. Να μπορεί να κινηθεί για την πρωτιά και το πρεστίζ. Να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των «μεγάλων» της νύχτας. Σε κάθε σχήμα που “στήνει”. Όπως και το επερχόμενο.

Η είδηση ότι οι Λ.Πανταζής-Π.Καλίδης-Θ.Πετρέλης & TUS, θα συμπράξουν μαζί επί σκηνής, σ αυτή του North, αρχής γενόμενης από τις 13/9, … κινείται αναμφισβήτητα προς τη κατεύθυνση που θέλει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.