Ο πραγματικός βασιλιάς της ελληνικής νύχτας

Τoν αποκαλούν o Mr «Ένα θέλω μπορεί». Πράγματι το «θέλω» του Γιώργου Αρσενάκου, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί της πλάκας θέλω, ή κληρονομικό, ή ότι προέκυψε από τύχη. Ούτε ότι είναι διακοσμητικό αξεσουάρ, όταν βγαίνει στην τηλεόραση, να το φοράει. Τίποτα δεν του χαρίστηκε και τίποτα δεν ήρθε ουρανοκατέβατο. Είναι ξένο σ’ αυτόν το δόγμα «του ήρθαν όλα εύκολα!». Έτσι είναι! Ζούμε σε ψέυτρα και ζόρικη εποχή, να το χωνέψουμε. Η κορυφή θέλει…Ιδρώτα!

Επί της ουσίας. Είναι άτομο ανήσυχο και πολύ προχωρημένο από την εποχή του. Στα 30 του, παρουσίασε στα δισκογραφικά πράματα, μια εταιρία και ένα ύφος, που δεν το είχαν ματαδεί απ’ άλλη. Και επειδή ήταν «φαινόμενο» η Panik Records, έγινε ο πραγματικός βασιλιάς της ελληνικής νύχτας, με χιλιάδες υπηκόους και θαυμαστές. Τα χρόνια της κυριαρχίας της δεν αμφισβητούνται από κανέναν. Και θα συντηρήσει τη διαχρονικότητά της, γατί ψάχνεται και η δουλειά της είναι με βάθος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν τα λέμε για να τον κολακέψουμε, ούτε γιατί μας το ζήτησε. Κι άλλα πολλά, μπορούμε να προσθέσουμε για την περίπτωση Αρσενάκος. Αλήθεια όμως πως ξεκίνησε ; Έτσι !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.