Ο Πούτιν της πλάκας μπροστά στον Ιβάν !

Η υφήλιος όλη τα έχει με τον Πούτιν, μετά την απόφαση του να μπει στην Ουκρανία. Στην Ελλάδα, για να κάνουμε ταμείο, πέρασε σχεδόν στο ντούκου η μπούκα του Ιβάν στην Τούμπα με το κουμπούρι στο ζωνάρι, στη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ. Όπως το διαβάζεις. Σα να μην έγινε το απίθανο, το απίστευτο ντου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η υπόθεση βέβαια έφτασε στη δικαιοσύνη, αλλά τέσσερα χρόνια πέρασαν κι ακόμα δεν έχει εκδικαστεί το πράμα. Ίσως να συζητηθεί σε δικαστήριο την επόμενη τετραετία, ή 14ετία για να είμαστε μέσα.

Το ματς ανάμεσα στους δυο δικέφαλους, τις δυο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα του 2018, είναι στο 0-0 μέχρι το 90. Τότε ”σκοράρει” με γκολ αντικανονικό ο Βαρέλα, ο διαιτητής το ακυρώνει, ο Ιβάν Σαββίδης διαφωνεί, ότι ο ”σκόρερ” δεν είναι οφσάιντ και ορμάει στον αγωνιστικό χώρο… παρασέρνοντας και άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στα ελληνικά γήπεδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Ιβάν οπλοφορεί, δεν… τολμάει να τραβήξει το σιδερικό, όμως ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν. Το ίδιο και ο άλλος απίθανος, πρώην κορυφαίος Ευρωπαίος διαιτητής, ο Σλοβάκος Μίκαελ Λούμπος, διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ευτυχώς, ο Βιειρίνια κρατάει στον αγωνιστικό χώρο τους συμπαίκτες του, όταν πια το παιχνίδι διακόπηκε.

”Είσαι τελειωμένος!!!”απειλεί ο επίσης μπουκαδόρος Λούμπος τον Κομίνη, που ήταν διαιτητής και στον τελικό κυπέλλου 2017, όπου με οφσάιντ γκολ ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ. Ο Σαββίδης όταν τα πράγματα ηρέμησαν για τα καλά δήλωσε πως μετάνοιωσε. Όχι για την αλλόκοτη εισβολή του, αλλά διότι αυτή έγινε με το πιστόλι του. Με την ευκαιρία ο Σαββίδης έδωσε συμβουλές στους νέους:

«Είμαι περήφανος γι’ αυτό που έκανα. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι έτοιμος να πεθάνει για τις αξίες του». Περίεργο! Να προτρέπει τη νεολαία ο Ιβάν να υπερασπίζεται τα δικαιώματα της, και να πεθάνει άμα λάχει, όμως χωρίς να… κρατάει όπλο. Να μην κάνει το λάθος του Ιβάν, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, να μπουκάρει με το όπλο.

Συνέβη το 2018, σα σήμερα 11 Μαρτίου. Τελικά, το ματς το πήρε 3 -0 με δικαστική απόφαση η ΑΕΚ. Ιστορικά ο Ιβάν Σαββίδης ανέβηκε στην συνείδηση των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά την απαράδεκτη για την πολιτισμένη Ευρώπη είσοδο του στην Τούμπα. Να ξέρουμε τι λέμε. Να ξέρουμε ποιοι είμαστε, δηλαδή. Επειδή οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι Έλληνες, όχι Σκοπιανοί και Αλβανοί. Ψηφίζουν Τσίπρα και Μητσοτάκη, όχι τον ελεεινό Τούρκο Ερντογάν ούτε τον μαφιόζο Βούλγαρο Μπορίσωφ. Στη φώτο ο Ιβάν Σαββίδης γλεντάει στα μπουζούκια αφού πήρε το μικρόφωνο από την τραγουδίστρια Πάολα.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ Λουτσέσκου μέχρι που εγκατέλειψε την ομάδα το 2019 για τα φράγκα ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, πουλούσε παοκτσηδοσύνη: ”Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα…, αληθινός πρωταθλητής είναι ο ΠΑΟΚ… , έκλεψαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ… ”.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.