Ο πόλεμος των «νονών» με 5+1 εκτελέσεις

Ο πόλεμος των «νονών» με 5+1 εκτελέσεις

Πώς η οικονομική κρίση έγινε η αιτία ώστε η μαφία να απλώσει τα πλοκάμια της στο λαθρεμπόριο, στην κόκα, στην πορνεία και τους τζίρους της Μυκόνου – Πώς τα καλάσνικοφ άλλαξαν τον χάρτη – Τα νέα «ταλέντα» και ο ρόλος των αστυνομικών.

Οργανωμένο έγκλημα, αθηναϊκή νύχτα, προστασία, ξεκαθαρίσματα, συμβόλαια θανάτου… Στην Ελλάδα του 2019 η Greek Mafia όχι μόνο έχει αναζωπυρωθεί, αλλά ξέφυγε από τα «μπραβιλίκια» και απλώθηκε σε κάθε είδους βρωμοδουλειά. Τοκογλυφίες, λαθρεμπόριο, κόκα και γυναίκες, ακόμα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσα από νόμιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Σε αυτό τον φαύλο κύκλο της παρανομίας και της ακραίας διαφθοράς είναι μπλεγμένοι από χρεοκοπημένοι επιχειρηματίες και λαθρέμποροι μέχρι «νονοί», επίορκοι αστυνομικοί και αλλοδαποί μαφιόζοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα σενάρια και οι φήμες για το τι παίζεται στην αθηναϊκή νύχτα ξεπερνούν ακόμη και τις πιο ευφάνταστες παραγωγές του Χόλιγουντ. Οι δολοφονίες του bodybuilder Βασίλη Γρίβα, του big boss Βασίλη Στεφανάκου, του παλιού «νονού» Γιώργου Λίτσα, του Μανώλη Καραγιάννη, γνωστού και ως «Καράφλα», της Κατερίνας Bella_Mafia στην Κηφισιά και φυσικά του πρώην ΕΚΑΜίτη Σπύρου Παπαχρήστου έχουν κοινά στοιχεία και ίδιο παρανομαστή. Είναι δηλαδή σφραγισμένα συμβόλαια θανάτου από άγνωστους ηθικούς αυτουργούς, εκτελεσμένα σε σύντομο χρονικό διάστημα, που παραπέμπουν σε σιτσιλιάνικα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Τώρα οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν αν και η δολοφονία του Δημήτρη Μάλαμα έχει σχέση με τον πόλεμο της νύχτας.

war1

«Τα πράγματα στη νύχτα δεν είναι όπως παλιά που κάθε “νονός” είχε τα μαγαζιά του και μετά από κάθε ξεκαθάρισμα η πίτα ξαναμοιραζόταν. Τώρα μιλάμε για πολλά πεδία δράσης, νόμιμες επιχειρήσεις για ξέπλυμα χρήματος και κάθε χρονιά επέκταση της δραστηριότητάς τους σε άλλους τομείς», αναφέρει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης ο τζίρος της αθηναϊκής νύχτας έπεσε σε μεγάλο βαθμό, αφού πλέον το σύνολο των μεγάλων καταστημάτων δουλεύει δύο και τρεις ημέρες την εβδομάδα και όπως αποκαλύπτεται μέσα από τις δικογραφίες που σχημάτισε η Δίωξη Εκβιαστών, οι δραστηριότητες των «νονών» επεκτάθηκαν σε άλλα επίπεδα. Από λαθρεμπόριο και παράνομο στοίχημα μέχρι μαστροπεία, ναρκωτικά και τοκογλυφίες.

Οπως δηλαδή συμβαίνει δεκαετίες τώρα με τις μεγάλες φαμίλιες της Ιταλίας και της Αμερικής. Φυσικά, μέσα σε αυτό το πλαίσιο της επέκτασης δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και το πεδίο της Μυκόνου, που κάθε χρόνο βλέπει τον τζίρο της να εκτοξεύεται στα ύψη με το πέρασμα των χρυσών ονομάτων του διεθνούς jet set και των εκατομμυρίων που καταθέτουν στα μαγαζιά.

Η ανάγκη για προστασία, ασφάλεια αλλά και προσωπικές «παροχές» έκανε την Greek Mafia να στρέψει το βλέμμα και στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Στο Ανθρωποκτονιών εξετάζεται αν η άκρη του νήματος για τις συγκεκριμένες εκτελέσεις βρίσκεται και στη Μύκονο.

Οπως λένε, ο συνταξιούχος ΕΚΑΜίτης που δολοφονήθηκε με περίεργο τρόπο τη νύχτα της Πρωτομαγιάς του 2018 έξω από ταβέρνα στην Παλλήνη ήταν υπεύθυνος ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας που είχε δουλειές σε Αθήνα και Μύκονο.

Ο 45χρονος Μανώλης Καραγιάννης, που τον Ιούνιο του 2018 έπεσε στο Παλαιό Φάληρο νεκρός από τις σφαίρες τεσσάρων εκτελεστών, ήθελε να ανοίξει δουλειές στο Νησί των Ανέμων και να «εμβολίσει» τον συνταξιούχο αστυνομικό. Εκεί όπου τα νυχτερινά κέντρα και τα κλαμπ, ακόμα και τα beach bars, παρουσιάζουν μεγάλα κέρδη και δέχονται επώνυμους επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Ετσι, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν αν το συμβόλαιο θανάτου του Σπύρου Παπαχρήστου συνδέεται κατά κάποιον τρόπο με τα ξεκαθαρίσματα των νονών της νύχτας με φόντο τη Μύκονο, καθώς μάλιστα ο ΕΚΑΜίτης φέρεται να διατηρούσε εδώ και χρόνια καλές σχέσεις με τον παλιό «νονό» Λίτσα, γνωστό και ως «Μπούμπι», που εκτελέστηκε στις 20 Απριλίου του 2018 έξω από το σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους.

Οι αστυνομικοί στο δέντρο-διάγραμμα που έχουν φτιάξει τοποθετούν τον Λίτσα να έχει μεταπηδήσει τα τελευταία χρόνια από το στρατόπεδο του Μανώλη Καραγιάννη σε αυτό του Βασίλη Στεφανάκου. Μέσα από τις ζωές των δύο αυτών ανθρώπων ξεδιπλώνεται όλη η νύχτα των τελευταίων δεκαετιών με παρέλαση παρανόμων. Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν τα τελευταία χρόνια και οι καταθέσεις που πάρθηκαν από τους εμπλεκόμενους έδιναν την εικόνα ότι Καραγιάννης και Στεφανάκος ήταν θανάσιμοι εχθροί που ο ένας ήθελε να βγάλει από τη μέση τον άλλο.

war2

Η δολοφονία του «Καράφλα», ενάμιση μήνα μετά και μάλιστα με κινηματογραφικό τρόπο, περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, καθώς κανείς δεν είναι σε θέση να πει με στοιχεία ποιος ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή να τον φάνε. Ο τρόπος που δολοφονήθηκε δείχνει ότι πρόκειται για ένα ακριβό συμβόλαιο θανάτου καθώς συμμετείχαν τουλάχιστον τέσσερα άτομα με ένα ή δύο αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σε αυτή την περίπτωση να χρησιμοποιήθηκαν «εισαγόμενοι» πιστολέρο που ήρθαν στην Ελλάδα για να εκτελέσουν το συμβόλαιο και στη συνέχεια να εγκατέλειψαν τη χώρα.

Τέλος, η εκτέλεση της 33χρονης Κατερίνας Bella_Mafia στην Κηφισιά πριν από έναν χρόνο (οι εκτελεστές τής έστησαν καρτέρι μέσα στο ίδιο της το σπίτι και τη γάζωσαν με περισσότερες από 15 σφαίρες την ώρα που έμπαινε στη σπορ Mercedes της) τοποθετείται από τους αναλυτές της Ασφάλειας στην ίδια κατηγορία «των εγκλημάτων λόγω αντιπαλότητας μεταξύ συμμοριών». Ηταν από τις ελάχιστες γυναίκες για τις οποίες ο κόσμος της νύχτας έτρεφε μεγάλο σεβασμό… Κατηγορήθηκε για ληστείες σε χρηματαποστολές και «έφαγε» σφαίρες, καθώς το 2011 σε βάρος της είχε σφραγιστεί ξανά συμβόλαιο θανάτου.

Ο χάρτης της νύχτας

Στο Ανθρωποκτονιών, οι 5+1 εκτελέσεις ερευνώνται ως μια ενότητα, έχουν εντοπιστεί κοινά χαρακτηριστικά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν βρεθεί η άκρη του νήματος σε μία υπόθεση, αμέσως θα ξετυλιχτεί όλο το κουβάρι. Μάλιστα δεν αποκλείουν το γεγονός η εκτέλεση του 50χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Μάλαμα να σχετίζεται με όλα τα παραπάνω.

Στους ανθρώπους της νύχτας όλα έχουν μια συνέχεια. Τα συμφέροντα, οι λυκοφιλίες, οι κόντρες, οι έχθρες, η εκδίκηση σε κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν με αίμα. Τα 5+1 φονικά των τελευταίων δύο χρόνων, με θύματα μεγάλα αφεντικά και νταραβεριτζήδες, με φόντο Αθήνα και Μύκονο και εκτελεστές εισαγόμενες ομάδες πιστολάδων, κάνουν τους αναλυτές της Ασφάλειας να μιλάνε για μια Greek Mafia που αναδιπλώνεται και επεκτείνεται… Σχεδόν και οι 20 ομάδες που δραστηριοποιούνταν τη δεκαετία του 2000 στην εκβίαση και προστασία καταστημάτων συνεχίζουν τη δράση τους. Από τους 300 και πλέον «νονούς» της εποχής εκείνης κάποιοι δολοφονήθηκαν, άλλοι αποσύρθηκαν και νέα φιντάνια μπήκαν στο παιχνίδι.

Ο χάρτης της αθηναϊκής νύχτας που διαμορφώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γρίβα και την εμπλοκή του στη χρυσοφόρο ζώνη της Τρούμπας άλλαξε και πάλι με τον θάνατο του. Ο 47χρονος bodybuilder άφησε ένα μεγάλο κενό στην πίτα της προστασίας νυχτερινών καταστημάτων και πολλοί έτρεξαν να το διεκδικήσουν. Γιατί ακόμη και σήμερα η νύχτα παραμένει όπως και τη δεκαετία του 2000 με μία μοναδική διαφορά: τις ταρίφες προστασίας. Λόγω της οικονομικής κρίσης τα μηνιαία χαράτσια έχουν πέσει κάτω από το μισό. Οι περίπου 20 μικρές και μεγάλες ομάδες και 300 «φουσκωτοί» κυκλοφορούν με μηχανές TDM όλη νύχτα, απειλούν επιχειρηματίες και εισπράττουν μετρητά για λογαριασμό των μεγάλων αφεντικών.

Κατά τα άλλα, λένε αστυνομικοί που παρακολουθούν την υπόθεση, οι ζώνες επιρροής παραμένουν οι ίδιες. Αλλες ομάδες στον Πειραιά, άλλες στην παραλιακή, άλλες στο κέντρο και τα βόρεια προάστια, χωρίς βέβαια να υπάρχουν διακριτά όρια και φασαρίες αν κάποιοι παίρνουν δουλειές και σε άλλες περιοχές. Για παράδειγμα, αν μια ομάδα του Πειραιά μέσω γνωστών αναλάβει ένα κατάστημα στο Κολωνάκι δεν θα ξεσπάσει πόλεμος όπως τις προηγούμενες εποχές. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες των αστυνομικών, οι επικεφαλής των ομάδων είναι Ελληνες ή Αλβανοί και σε δεύτερους ρόλους στρατολογούνται αλλοδαποί, κυρίως από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης. «Οι ταρίφες που έπαιζαν την προηγούμενη δεκαετία δεν υπάρχουν πια. Το μηνιαίο χαράτσι καθορίζεται από το οικονομικό προφίλ και τον τζίρο του καταστήματος. Ξεκινάει από 100 ευρώ για ένα μικρό συνοικιακό μαγαζάκι και μπορεί να φτάσει και τα 1.500 για ένα μεγάλο νυχτερινό κέντρο, που όμως λειτουργεί ορισμένες ημέρες την εβδομάδα», εξηγεί αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και προσθέτει: «Οι “νονοί” πριν ανακοινώσουν την ταρίφα φροντίζουν να μάθουν τις εισπράξεις του μαγαζιού. Ανάλογα με τον τζίρο καθορίζουν και τις τιμές».

Ο φόνος του Μάλαμα

Το παρελθόν και οι «ανοιχτοί λογαριασμοί» του 50χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στο Χαΐδάρι

Στην πιάτσα τον Δημήτρη Μάλαμα όλοι τον ήξεραν ως «ο μεσάζων». Ενα πρόσωπο που ήταν παντού και πουθενά, με χοντρό φάκελο στην Ασφάλεια, που είχε μπει στο στόχαστρο ακόμη και της ΕΥΠ και διέθετε μοναδική ικανότητα να συνομιλεί με άνεση τόσο με παρανόμους όσο με αστυνομικούς, επιχειρηματίες και παράγοντες του δημόσιου βίου. Οι ιστορίες που κυκλοφορούν για τον 50χρονο επιχειρηματία που το πρωί της περασμένης Τρίτης εκτελέστηκε με 16 σφαίρες στο Χαϊδάρι είναι πολλές και διάφορες και εξαρτώνται από το πρόσωπο που τις αφηγείται. Αυτό που μένει σίγουρα είναι ότι ο Μάλαμας ήταν αυτό που λέμε «κινηματογραφικό πρόσωπο». Ανθρωπος της νύχτας και παράλληλα άριστος οικογενειάρχης. Λεσχιάρχης που ακροβατούσε στα όρια του νόμου και συνάμα επιχειρηματίας. Φίλος του big boss της παρανομίας Βασίλη Στεφανάκου και κολλητός του δολοφονημένου απόστρατου ΕΚΑΜίτη Σπύρου Παπαχρήστου.

malamas1

Τους τελευταίους μήνες ο Δημήτρης Μάλαμας φοβόταν. Ηξερε ότι είχε μπει στο στόχαστρο μαφιόζων, όμως προσπάθησε να λύσει μόνος του το ζήτημα και τελικά δεν τα κατάφερε. Προσέλαβε αστυνομικούς να τον φυλάνε, έψαχνε να κάνει θωρακισμένο το αυτοκίνητό του, περιόρισε στις απόλυτα αναγκαίες τις μετακινήσεις του και έστειλε στην Αγγλία, εκεί όπου σπουδάζει ο μεγάλος του γιος, τη σύζυγό του.

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών συνηθίζουν μετά από μαφιόζικα χτυπήματα να φτιάχνουν μια μακάβρια λίστα με τα πιθανά επόμενα θύματα. Σε αυτή δεν υπήρχε το όνομα του Μάλαμα. Ούτε πληροφορίες ότι κάποιοι ήθελαν να τον φάνε, ούτε καταγγελίες από τον ίδιο ότι η ζωή του κινδύνευε. Ετσι, η δολοφονία του ξάφνιασε τις Αρχές, αποτελώντας έναν γρίφο που είναι βέβαιο ότι θα δυσκολευτούν να λύσουν.

Το 1998

Στα 50 του χρόνια ο Δημήτρης Μάλαμας κατάφερε να ζήσει πολλά. Αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να εξιχνιάσουν την εκτέλεσή του, γύρισαν τον χρόνο πίσω για να καταλάβουν με ποιον άνθρωπο έχουν να κάνουν. Σχεδόν 30 χρόνια πριν βρήκαν στα αρχεία τους -σε πληροφοριακό επίπεδο- ότι ο επιχειρηματίας είχε κάτι περίεργα νταραβέρια με προστασίες, μπουζούκια στην παραλιακή, ταρίφες και ύποπτα πάρε-δώσε με επίορκους αστυνομικούς. Το 1998, ο Δημήτρης Μάλαμας είχε μπει στο στόχαστρο του εισαγγελέα Γιώργου Γεράκη, ο οποίος τον κάλεσε να καταθέσει στο πλαίσιο διερεύνησης μιας μεγάλης υπόθεσης διαφθοράς στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. που είχε να κάνει με προστασία σε λέσχες, νυχτερινά κέντρα και ινστιτούτα μασάζ. Στην ιστορία είχε εμπλακεί η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, ενώ εξετάστηκε και ο φίλος του, δολοφονημένος ΕΚΑΜίτης Σπύρος Παπαχρήστου, όμως τελικά η έρευνα κατέληξε σε αδιέξοδο και ο φάκελος στο αρχείο. «Τότε, ένα από τα πρόσωπα που ψάξαμε ήταν και ο Μάλαμας. Φαινόταν μπροστινός ακόμα και σε ένα πολύ μεγάλο μαγαζί της παραλιακής. Ομως δεν αποδείχτηκε τίποτα», αναφέρει στο «ΘΕΜΑ» αστυνομικός που τα χρόνια εκείνα είχε ασχοληθεί με την υπόθεση. Εκτοτε, ο Μάλαμας έπαιζε σε κάθε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί προσπαθώντας να φωτίσουν τι παίζεται στον σκοτεινό κόσμο της νύχτας. Ολα όσα ακούγονταν για τον επιχειρηματία άγγιζαν τα όρια των νουάρ ιστοριών. Πολλές οι φήμες, που ποτέ δεν αποδείχτηκαν, για τον ρόλο του ως μεσάζοντα σε κάθε είδους υπόθεση που εκκρεμούσε. Οταν τα πράγματα γίνονταν σκούρα, τότε αναλάμβανε να τα γεφυρώσει ο 50χρονος άνδρας. Κι αυτό γιατί, όπως λένε άνθρωποι της πιάτσας, ο Μάλαμας γνώριζε πολύ κόσμο και είχε τον τρόπο να μεσολαβεί και να λύνει προβλήματα.

war3

Σχεδόν μία δεκαετία μετά, τα πρώτα χρόνια του 2000, η Ασφάλεια Αττικής δέχεται καταγγελίες δύο αλλοδαπών γυναικών ότι έχουν πέσει θύματα trafficking κι έτσι ξεκινά μια μεγάλη έρευνα για πολλά πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας. Ουσιαστικά, η έρευνα αφορούσε σε ένα τεράστιο κύκλωμα σωματέμπορων που έφερνε εξαθλιωμένες γυναίκες και τις έσπρωχνε στην πορνεία.

Στον Μάλαμα φαίνεται να είχε επιβληθεί εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επτά ετών και με αυτόν τον τρόπο να έχει βγει αλώβητος από μια μεγάλη περιπέτεια που έκλεισε στη φυλακή μεγάλα ονόματα της παρανομίας εκείνη την εποχή

Για πολλά χρόνια η ζωή του Δημήτρη Μάλαμα περιλάμβανε και χαρτοπαικτικές λέσχες, κάτι που τον έκανε γνωστό και τον χαρακτήριζε στον κόσμο της νύχτας. Ωστόσο, στα χρόνια της οικονομικής κρίσης στράφηκε και σε ένα άλλο επιχειρηματικό πεδίο που δεν είχε μπλεξίματα με τον νόμο και παράλληλα τεράστια περιθώρια κέρδους. Ηταν το εμπόριο καφέ. Με κεντρικό κατάστημα στο Χαϊδάρι, στη λεωφόρο Αθηνών, τροφοδοτούσε με καφέ πολλά καταστήματα στη Δυτική Αττική. Ετσι, μπορούσαν να ζουν άνετα ο ίδιος, η σύζυγός του και τα τρία του παιδιά, στα οποία είχε μεγάλη αδυναμία και ήθελε να τα δει μια μέρα επιτυχημένους επιστήμονες με εφόδιο τις σπουδές τους σε μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Αυτός ήταν και ο λόγος που έστειλε τον μεγάλο του γιο στο Λονδίνο για να σπουδάσει μόλις ενηλικιώθηκε.

Τον Μάιο του 2016 τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησής του γίνονται στόχος βομβιστικής ενέργειας. Αγνωστοι τοποθετούν μικρής ισχύος εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το κατάστημά του, τον πυροδοτούν και έτσι… κατεδαφίζεται η πρόσοψη του καταστήματος, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματισμοί. Την υπόθεση αναλαμβάνει η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, όμως μέχρι και σήμερα ο φάκελος παραμένει στα σκονισμένα αρχεία με την ένδειξη «Ανεξιχνίαστο».

Παράλληλα, ο επιχειρηματίας προσπαθούσε να στήσει ένα δίκτυο καφέ στην Αθήνα. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2017 (έναν χρόνο και κάτι δηλαδή μετά τη βομβιστική ενέργεια) λαμβάνει χώρα ένα συμβάν έξω από καφετέρια στο κέντρο της πρωτεύουσας που φέρεται να του ανήκει, το οποίο εξετάζεται αν έχει σχέση με τη δολοφονία του. Συγκεκριμένα, στις αρχές Ιουλίου μέσα στη νύχτα δύο αντίπαλες συμμορίες Αλβανών μπράβων βγάζουν τα πιστόλια και συμπλέκονται. Επεμβαίνει η Αστυνομία, συλλαμβάνει κάποια άτομα που στο παρελθόν είχαν εμπλακεί σε υποθέσεις εκβιασμών και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι αστυνομικοί είναι ότι αιτία του επεισοδίου ήταν η διαφωνία στο μοίρασμα της πίτας στην προστασία καταστημάτων.

Η τελευταία μέρα

Το πρωί της περασμένης Τρίτης ο Δημήτρης Μάλαμας έφυγε από το σπίτι του στο Μαρούσι για να πάει στο μαγαζί του στο Χαϊδάρι. Μπαίνει στην ανθρακί BMW X1, που δεν είναι στο όνομά του, και όπως φαίνεται από τις κάμερες ρύθμισης κυκλοφορίας που κατέγραψαν το δρομολόγιό του και έχουν μπει στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών τον ακολουθούν δύο μοτοσικλέτες, οι οποίες πιθανότατα είναι η συνοδεία του, αλλά και μια ομάδα υποστήριξης των εκτελεστών.

Το τετ α τετ του θανάτου του επιχειρηματία με τα δύο πληρωμένα πιστόλια κλείνεται στο φανάρι της λεωφόρου Αθηνών με τη Σατωβριάνδου. Οι κρανοφόροι συναντούν την ανθρακί BMW και ο συνοδηγός με το δάκτυλο κολλημένο στη σκανδάλη σημαδεύει τον Μάλαμα και αδειάζει το καλάσνικοφ πάνω του. Ο 50χρονος αντέχει. Μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν, μπαίνει στην Εντατική, αλλά επτά ώρες μετά υποκύπτει στα τραύματά του.

Παράλληλα με την έρευνα του Ανθρωποκτονιών, τρέχει και μια δεύτερη από τους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ. Οι αξιωματικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων ερευνούν αν ο 41 ετών αστυνομικός που υπηρετεί στην Αμυγδαλέζα (σε βάρος του εκκρεμεί ερώτημα για απόταξη καθώς προσελήφθη ως συνοριοφύλακας κάνοντας χρήση πλαστού πτυχίου αγγλικών) και πυροβόλησε κατά των εκτελεστών εργαζόταν παράτυπα ως bodyguard του Μάλαμα μαζί με τον 45χρονο που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών ή βρέθηκαν στο σημείο, όπως υποστήριξαν, εντελώς τυχαία για να πιουν καφέ και έπεσαν πάνω στο σκηνικό.

πηγή : protothema.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.