Ο μετρ της υψηλής κομμωτικής στην Αυστραλία, είναι Πατρινός!

Ο μετρ της υψηλής κομμωτικής στην Αυστραλία, είναι Πατρινός!

Άλλος ένας Πατρινός, που αποφάσισε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και να ψάξει τον μέλλον του στο εξωτερικό. Βλέπετε, είναι πολύ δύσκολο να είσαι πιτσιρικάς, αξιοπρεπής, ανεξάρτητος και να επιβιώσεις στην Ελλάδα το 2019. Να θες, ρε παιδί μου, να κάνεις καριέρα επειδή το αξίζεις και όχι επειδή είσαι το πιόνι του συστήματος.

Έτσι και ο Άγγελος Ρούμπας. Είδε και απόειδε την βρωμιά της πιάτσας και αποφάσισε πριν 5 χρόνια να μεταναστεύσει και να δουλέψει στην Αυστραλία. Και συγκεκριμένα στη Μελβούρνη. Εκεί ο ανήσυχος και ο πάντα παραγωγικός νέος, μέσα από σκληρή δουλειά και η επιμονή, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους κομμωτές. “Ο μετρ της υψηλής κομμωτικής”, έτσι τον φωνάζουν. Τα μαγικά του χέρια χτενίζουν όλες τους διάσημους Ελληνίδες και Ελληνίδες εκεί. Παραδείγματος χάριν, το αηδόνι του δημοτικού τραγουδιού, Γιώργος Βελισσάρης. Βρέθηκε για μια σειρά εμφανίσεων και γνώρισε, για ακόμη μια φορά, την αποθέωση από τους ομογενείς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Παράλληλα, με το barbershop, ο Άγγελος Ρούμπας δεν έχει κανένα πρόβλημα να διευρύνει την επιχειρηματική του δράση και σε άλλους τομείς. Έχει ανοίξει τη δική του εταιρία import export και είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση που υπάρχει μια ευκαιρία. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, παπούτσια και γένι
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, παπούτσια
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, selfie, ουρανοξύστης, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.