Ο «πόλεμος» και τα σχέδια Σαββίδη-Μαρινάκη-Βαρδινογιάννη για το Mega

Ο «πόλεμος» και τα σχέδια Σαββίδη-Μαρινάκη-Βαρδινογιάννη για το Mega

Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου κληρώνουν όλα για την ελληνική tv της επόμενης δεκαετίας. Την προηγούμενη εβδομάδα σας έγραφα αποκλειστικά πως είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί η ημερομηνία του πλειστηριασμού του Mega.

Και σας περιέγραψα και πως θα γίνει η διαδικασία. Με δύο πακέτα χωριστά. Ένα με τα ακίνητα που στην ουσία είναι οικόπεδα και ένα δεύτερο που είναι το «φιλέτο».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σήμα, ταινιοθήκη και αρχείο ειδήσεων.

Σ’ αυτό το πακέτο για να γίνει πιο δελεαστικό προστέθηκε ένα ακόμη asset. Το megatv.com.

Ο πλειστηριασμός τελικά θα είναι κλειστός με δεσμευτικές προσφορές.

Ποιοι ακούγονται πως θα χτυπήσουν το δεύτερο «πακέτο»;

Ο Ιβάν Σαββίδης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Σήμερα σας αποκαλύπτω τα σχέδια των τριών επιχειρηματίων σε περίπτωση που αποκτήσουν την ταινιοθήκη:

  • Αν πάει στον Ιβάν Σαββίδη, το πρόγραμμα του Open θα ενισχυθεί με τις σειρές του Mega και την επόμενη σεζόν το κανάλι θα μετονομαστεί σε Mega.
  • Αν η ταινιοθήκη περάσει στην ιδιοκτησία της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν θα βγει στον αέρα One αλλά «Mega One» ίσως και σκέτο Mega. To κανάλι θα έχει ενημέρωση και η ψυχαγωγία θα είναι οι παλιές σειρές του Mega.
  • Αν τέλος ο σταθμός περάσει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη κάποιες δημοφιλείς σειρές θα μοιραστούν σε Alpha και Star για να κλείσουν τρύπες στη μεσημεριανή ζώνη και το Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα θα εκπέμψει και κανάλι στις ψηφιακές πλατφόρμες με το όνομα Mega το οποίο θα μεταδίδει μόνο ελληνικές σειρές από το αρχείο. Αυτά σε πρώτη φάση και θα επανέλθω δριμύτερος…

από nassosblog.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.