Ο Παπαγεωργίου έδωσε το σήμα και ο Βανταράκης ξεκίνησε την “προπόνηση”

Θανάσης Παπαγεωργίου- Άρης Βανταράκης

Το έργο για να φτάσει να λέγεται κανονικό έργο, που να αξίζει την κούπα, να μπεις στην αίθουσα για να το δεις, πρέπει να μην μείνει απλά στην φάση της σκηνοθεσίας.. Της κατάστρωσης σχεδίων και πλάνων πάνω στο χάρτη. Πρέπει να φύγει από εκεί, και να πάει πανηγυρικά στο ξεκινάω γυρίσματα, και σε όλο αυτό, εκτός από τύχη και ρέντα, χρειάζεσαι απαραίτητά το κουμαντάρισμα επιχειρηματία. Αυτού, όμως, που δεν θα έχει μόνο λεφτά, αλλά και γνώση, εμπειρία και κότσια. Θα είναι επιστήμονας.

Τέτοιος στην νύχτα, στην νυχτερινή διασκέδαση, στο φτιάχνω νέα καλλιτεχνικά προϊόντα, είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Αναμφισβήτητα. Αυτός έχει αναλάβει τον νεαρό και ταλαντούχο Άρη Βανταράκη, τον τραγουδιστή από την Πάτρα, που από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «House of Fame», έδειξε ότι αξίζει και έγινε γνωστός. Πάνω στην κουβέντα, τον έβαλε στο στούντιο του Αργυρίου, να προπονηθεί σε διάφορα ντέμο και όταν είναι η στιγμή, θα διαλέξει το κατάλληλο, με το οποίο θα μπει, θα παρουσιαστεί στο γήπεδο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναμένουμε λοιπόν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.