Ο Πατρινός τραγουδιστής, που τα βρήκε με τον Παπαγεωργίου και έρχονται ..άλλα έργα !

Ο Κύριος, ο συγκεκριμένος, χαρακτηρίζεται από τους σαφούς, δηλαδή από αυτούς που ξέρουν, και πατέρας και μανούλα, στην ανάδειξη νέων προϊόντων στον χώρο της μουσικής, των καλλιτεχνών, της σοβαρής βιομηχανίας στην νυχτερινή διασκέδαση. Και ετοιμάζεται πανηγυρικά για τους χειμερινούς αγώνες στο Fever, που θα γίνουν -όπως όλοι λένε- με την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, με συλλογή ολόκληρη από χρυσά μετάλλια στο αθηναϊκό, άρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της νύχτας, θέλει ένα ακόμα. Με το να φτιάξει, για ακόμη μια φορά, άλλον έναν τραγουδιστή. Να τον πάρει από το μηδέν και να τον φτάσει στο 100. Ο τελευταίος ήταν o Νίκος Οικονομόπουλος και o προτελευταίος ο Νίκος Μακρόπουλος.

Μη το κρατάμε άλλο, να το πούμε το όνομα. Άρης Βανταράκης. Αυτός είναι, ο τραγουδιστής από την Πάτρα. Τον οποίον ο Παπαγεωργίου, όταν τον πήρα τηλέφωνο, για να τον δει, να το τσεκάρει, μου είπε πως το είχε κάνει ήδη από το House of Fame, το μουσικό σόου του ΣΚΑΙ. Τα είπαν την βδομάδα την προηγούμενη, Παρασκευή ήταν, και κατέληξαν αμέσως πως πρέπει να πάνε μαζί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να ξεκαθαρίσουμε μια λεπτομέρεια. Δεν έχουν πέσει ακόμη οι υπογραφές στα συμβόλαια της συνεργασίας τους..Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε, το οποίο σημαίνει πως είναι στη φάση που ο Παπαγεωργίου του δίνει την “γραμμή”, τις συμβουλές, γνωστές και άγνωστες, το πρόγραμμα της καθημερινής του προπόνησης, προκειμένου να βελτιώσει τα αγωνιστικά του στάνταρ, τις επιδόσεις. Αν θέλει να αποκτήσει brand ελκυστικό. Σε αυτό το επίπεδο, όλα ξεκινούν από το να μάθεις να ακούς. Δρομέας ταχύτητας θέλει να γίνει Βανταράκης, το έχει θέσει αυτοσκοπό της ζώης του, πάνω στο άρμα του Παπαγεωργίου, το βάρος στη παρούσα φάση, πέφτει μόνο στα αυτιά. Και αυτά, αν ακούνε καλά και δεν έχουν πρόβλημα, θα βοηθήσουν, θα “σπρώξουν” τα ποδαράκια του μετά, να τρέξουν. Να παραδοθούν στον άγριο πρωταθλητισμό, το οποίο είναι συνέπεια της προετοιμασίας, σκληρής και μόνιμης στο κόκκινο.

Αναμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.