Γιατί ο Παναγιώτης Πανταζής είναι global version

yes i know september 29 after that november 7 then november 21 me and in december there will be 2 matches the first one is still a match winner the 2nd is a match for the UBO World Championship title it will be a good record but you will win the match and become world champion my brother that will be good Panagiotis Pantazis.

Διάβασα τα επάνω στο facebook, τα έγραψε μάνατζερ πυγμαχίας παγκοσμίου βεληνεκούς. Τι πρεπει να κανω; Μετάφραση. To αποτέλεσμα του google translate :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Nαι, ξέρω 29 Σεπτεμβρίου μετά από εκείνη 7 Νοεμβρίου, μετά 21 Νοεμβρίου εγώ και τον Δεκέμβριο θα γίνουν 2 αγώνες ο πρώτος είναι ακόμα νικητής αγώνα, ο 2ος είναι αγώνας για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος UBO, θα είναι καλό ρεκόρ αλλά θα κερδίσεις ο αγώνας και να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής αδερφέ μου που θα είναι καλό Παναγιώτης Πανταζής.

Άρα, ο βετεράνος πυγμάχος ετοιμάζεται ξανά για μεγάλα πράγματα. Σωστά! Είπαμε, σωστά!!! Και αν είσαι πατρινός, χαίρεσαι, εκπροσωπεί επάξια την πόλη σου. Αλλοίμονο, δεν μιλάμε για επιτεύματα, που φτάνουν μέχρι την Αθήνα, αλλά σε όλο το κόσμο έχουν απήχηση.

Στο φινάλε, να ληφθεί υπ’ όψιν ότι 22 Οκτώβρη, θα είναι στην Αθήνα στο Σαριδάκη! Και η συνέντευξη που έδωσε στον Σάκη Μπουσδούνη, στον Ellada Fm 94,3.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.