Ο Μητσοτάκης θέλει τον Κασσελάκη απέναντί του – Έρχεται η διάσπαση και νέα κοινοβουλευτική ομάδα του αριστερού ρεύματος στην Βουλή – Το ΠΑΣΟΚ περιμένει την σχάση στον ΣΥΡΙΖΑ διότι θα γίνει αξιωματική αντιπολίτευση – Σιγά την συμμετοχή – Η ΝΔ μάζεψε 400 χιλ. και το ΠΑΣΟΚ 270 χιλ., τι να σου κάνουν τα 145.000 του ΣΥΡΙΖΑ;

Έρχεται το τέλος των Σπαρτιατών, όλοι δουλεύουν για την παντοδυναμία του Κυριάκου -To Ανώτατο Εκλογοδικείο εξετάζει τις προσφυγές πολιτών και βουλευτών για τις κατηγορίες της κρυφής ηγεσίας και της εμπλοκής του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Μητσοτάκης θέλει τον Κασσελάκη απέναντί του - Έρχεται η διάσπαση και νέα κοινοβουλευτική ομάδα του αριστερού ρεύματος στην Βουλή – Το ΠΑΣΟΚ περιμένει την σχάση στον ΣΥΡΙΖΑ διότι θα γίνει αξιωματική αντιπολίτευση – Σιγά την συμμετοχή - Η ΝΔ μάζεψε 400 χιλ. και το ΠΑΣΟΚ 270 χιλ., τι να σου κάνουν τα 145.000 του ΣΥΡΙΖΑ; Έρχεται το τέλος των Σπαρτιατών, όλοι δουλεύουν για την παντοδυναμία του Κυριάκου!

Nα μην τρελαθούμε κιόλας! Η συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε τις 140.000 ενώ στο ΠΑΣΟΚ ήταν γύρω στις 270.000 και στη Νέα Δημοκρατία ο κόσμος που ήρθε να ψηφίσει γύρω στις 405.000.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να έχουμε μία τάξη μεγέθους όταν λέμε ότι ήταν μεγάλη η συμμετοχή στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλάμε για την αξιωματική αντιπολίτευση και πάλι τα 140 χιλιάδες είναι λίγα.

140.000 μάζευε η τοπική του ΠΑΣΟΚ για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα…

Και φυσικά αν δεν υπήρχε Κασσελάκης και το 2ευρω για να πάει ο κάθε πικραμένος, ζήτημα θα ήταν αν έπιαναν τα 80.000.

Δεν ανησυχεί για Κασσελάκη αλλά για τον «πολακισμό»

Επίσης, η ΝΔ δεν ανησυχεί για την περίπτωση Κασσελάκη τόσο πολύ όσο για το γεγονός να μην έρθει πάλι στην αρχηγία ένα πρόσωπο που θα εμφορείται από την λογική Πολάκη και των τρολ στα υπόγεια της Κουμουνδούρου.

Όχι βέβαια ότι θα τα βάψει και μαύρα αλλά για την ποιότητα του Κοινοβουλίου.

Άλλωστε, η πιο πιθανή εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αργά ή γρήγορα να βρεθεί σε διαδικασία διάσπασης.

Η Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει τουλάχιστον 20-25 πρόσωπα που ελέγχονται ή είναι κοντά στην Αχτσιόγλου, το αριστερό ρεύμα και την Ομπρέλα.

Αν προκληθεί διάσπαση, θα μπορεί να σχηματίσει μία κοινοβουλευτική ομάδα ανεξάρτητη.

ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης ως ο αντι- Μητσοτάκης; – Ο Τσίπρας παίρνει την εκδίκησή του με όχημα μία νεανική φιγούρα που προσπαθεί να γοητεύσει τους πάντους – Ότι έκανε και ο Τσίπρας αλλά μετά τον πήραν χαμπάρι – Διάσπαση προ πυλών στον ΣΥΡΙΖΑ, το αριστερό ρεύμα θα κάνει παρέα με την Κωνσταντοπούλου!

Ένα ευχάριστο διάλλειμα ο Κασσελάκης για ΝΔ

Από εκεί και πέρα, η διάσπαση στην Βουλή θα φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Θα πάρει την θέση το ΠΑΣΟΚ αφού θα έχει περισσότερα στελέχη.

Και φανταστείτε, ότι ο Κασσελάκης μάλλον δεν θα μπορέσει να είναι καν βουλευτής αφού έως τώρα δεν υπάρχουν και πολλοί πρόθυμοι για να αφήσουν την βουλευτική θέση στο Επικρατείας.

Άρα ας σοβαρευτούμε, για τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη η περίπτωση Κασσελάκη είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα.

Ίσα ίσα οι γραφικότητες στον ΣΥΡΙΖΑ που αναπαράγονται δίνουν διέξοδο στις μεγάλες αστοχίες της κυβέρνησης.

Αν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα, όλοι θα ασχολιόντουσαν με την μέγιστη γκάφα του ΓΕΕΘΑ στην Λιβύη.

Έκτακτα μέτρα στήριξης και ανασυγκρότησης 3,5% του ΑΕΠ αλλάζουν τα πάντα στην οικονομία

Τα πραγματικά προβλήματα οι σχέσεις με τα τζάκια

Το μόνο που ανησυχεί την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, είναι οι σχέσεις του με τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Με τον όμιλο στο Φάληρο που θέλει να έχει λόγο στην κυβέρνηση, με άλλους ομίλους που νομίζουν ότι συγκυβερνούν μαζί του.

Ούτε καν τον νοιάζει εάν ο Βαρδινογιάννης και το Ίδρυμα Νιάρχος παίζουν με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Διότι πολύ απλά, ο Μητσοτάκης διαθέτει πολιτικό αισθητήριο, κυβερνησιμότητα και το Κnow How για την εξουσία, το πολιτικό του κεφάλαιο είναι ακμαίο και σταθερό και εν πάση περιπτώσει η Κεντροαριστερά είναι διασπασμένη με μεγάλο κομμάτι να το κατέχει η ίδια η ΝΔ…

Όπως και να έχει, όποια και εάν είναι η εικόνα που παρουσιάζει η κυβέρνηση τώρα, η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά και την ευνοεί.

Όπως ευνοεί και το ΠΑΣΟΚ για ευνόητους λόγους.

Τέλος, να πούμε ότι έρχεται και η αποκαθήλωση των Σπαρτιατών.

Όπως είπε ο Πρωθυπουργός στην ΔΕΘ το Ανώτατο Εκλογοδικείο εξετάζει τις προσφυγές πολιτών και βουλευτών για τις κατηγορίες της κρυφής ηγεσίας στους Σπαρτιάτες και επειδή ήδη έχουν ενδείξεις εμπλοκής του Ηλία Κασιδιάρη, θα αποφασιστεί να εκπέσει το κόμμα από την Βουλή και μετά να μοιραστούν οι έδρες του.

Μετά από όλα αυτά, ποιος νομίζετε ότι θα είναι παντοδύναμος;

Υ.Γ. Η στήλη έχει επικρίνει πάμπολες φορές την Έφη και τα ακριβά γούστα της αλλά είναι τιμή της να μην την στηρίζουν Παππάς, Πολάκης και λοιπές μουρλοκακομοίρες. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ του Πολάκη-Παππά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του αμοραλισμού, της χυδαιότητας, του τραμπουκισμού και όλα αυτά σε μία συσκευασία Barbie που βρήκε ο Τσίπρας με ημερομηνία λήξης…

-radar.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.