Ο Νύκταρης στην Πάτρα και υπάρχουν ερωτήσεις

Καλά κατάλαβες. Ο παικταράς ήρθε στην Πάτρα. Μιλάμε για κανονικό παικταρά, με τις ατρόμητες ιστορίες του, μέχρι και σήμερα διαδίδονται. Με μεγάλες παραστάσεις στη σκηνή. Όχι για κάποιον της πλάκας. Έχουν φύγει οι εποχές, που οι θεατές είχαν τη μανία να φάνε στη μάπα τη σαχλαμάρα. Το άνοστο αστείο. Το γελοίο ανέκδοτο. Την κανονική κοροϊδία.

Η αλήθεια είναι πως όλοι οι παρατηρητές, όλοι οι επιστήμονες που καταγράφουν την εξέλιξη ενός φαινομένου, τη συμπεριφορά μιας ομάδας ή ενός ατόμου, τον παραδέχονται τον Ηρακλή τον Νύκταρη. Γιατί ξεκίνησε σε χρόνια δύσκολα, από τον Μυλοπόταμο στην Κρήτη, και εξελίχθηκε σε… παικταράς. Η μεγαλειώδης διαφορά της προσέγγισης του Νύκταρη με τις άλλες νυχτερινές φυσιογνωμίες ήταν ότι αυτός ήταν κατασταλαγμένος. Έβλεπε μπροστά, πάρα πολύ μπροστά. Σήμερα τον χαρακτηρίζεις ολοκληρωμένο, που ότι πει, ότι κάνει, επιτόπου γίνεται… πρωτοσέλιδο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λοιπόν, ο παικταράς, έκανε επίσκεψη στην νυχτερινή Πάτρα. Ξεκίνησε με το Metropolis και κατέληξε στο Χάραμα. Συνοδευόταν από τον κουμπάρο του και επιχειρηματία του Premiera, του πιο top νυχτερινού κέντρου στο Βόλο. Τον Βαγγέλη Αναστασόπουλο. Με το που έφτασαν στην Αχαϊκή πρωτεύσασα, ο πρώτος και ο μοναδικός, που του τηλεφώνησαν, να βρεθεί στην παρέα τους, ήταν το αφεντικό του tsipasblog, Ηλίας Τσίπας. Πριν μια βδομάδα ακριβώς, αυτό το σκηνικό.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και κείμενο
Ηλίας Τσίπας, Ηρακλής Νύκταρης

Και ακόμα το συζητάνε, ψάχνονται να μάθουν τον λόγο, να καλύψουν τις τρύπες τις περιέργειας τους.

Έγινε ακόμη καλύτερο την επόμενη ημέρα. Βρέθηκε με τον Πατρινό big επιχειρηματία της Ενέργειας, Αλέξη Σπυρόπουλο. Έκαναν κουβέντες για πάρα πολλές ώρες, για πάρα πολλά θέματα. Και περιμένεις να δεις τα επόμενα επεισόδια..

Σ’ όλα αυτά, έχω και αυτό. Μόνον «θεωρία συνωμοσίας» δεν αποτελεί η θερμή κρούση που δέχτηκε, από ”τοπικής εμβέλειας” και του “παρασκήνιου” δημοσιογράφο, για την Παναχαϊκή. Μα για να ασχοληθεί. Όμως αποφάσισε αμέσως. Αυτός ο Νύκταρης, στο σημείο που είναι, «διαπραγματεύεται» την εξουσία του, να την χρησιμοποιήσει, σε καταστάσεις, μόνο αν δεν υπάρχουν μπερδέματα και σκιές.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.