«Ειδήσεις» από τα καφέ…της Ρήγα Φεραίου για τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας – Μπορείτε να πάτε … ακόμη «χαμηλότερα»

Όταν δεν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί ή ακόμη καλύτερα δεν «μπορείς» να καταλάβεις, όταν οι άνθρωποι που κρατούν το «τιμόνι» στη περιοχή δεν έχουν καμία επαφή με το «περιβάλλον» και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην χάσουν τα οφίκια τους, τότε ο «κατήφορος» είναι μονόδρομος !

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, η καλύτερα, ο εξαφανισμένος ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα μετά τις δεύτερες εκλογές – μην πω από την πρώτη κάλπη και είμαι υπερβολικός, ας πούμε μετά την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση… αποφάσισε να εμφανιστεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εμφανίστηκαν όχι στη κοινωνία, όχι για κάποιο θέμα που πρέπει να δώσουν απαντήσεις ή/και να βρεθούν δίπλα στους ψηφοφόρους τους, αλλά, για να δώσουν το ηχηρό παρών στις περιφερειακές εκλογές.

Μην θεωρήσετε ότι εμφανίστηκαν γιατί θέλουν να στηρίξουν τον επικεφαλής της παράταξης τους, αλλά, για να στηρίξουν τη δική τους υποψηφιότητα. Να αποκτήσουν ρε αδερφέ την πολυπόθητη καρέκλα, να έχουν κάτι να λένε.. αποκτήσουν οντότητα και ιδιότητα στη κοινωνία. Βαρέθηκαν να βρίσκονται στα καφέ και στα τσιπουράδικα όλη την ημέρα.

Η πλάκα είναι, ότι δεν ξέρουν και οι ίδιοι αν ο υποψήφιος που στηρίζουν για επικεφαλής στις περιφερειακές εκλογές, είναι των ιδίων πολιτικών πεποιθήσεων…ο κόσμος αναρωτιέται, έχει έντονα ερωτηματικά που δεν έχουν απαντηθεί.

Σε λίγο στην Αχαΐα θα ξεχάσουμε ότι ξέραμε, θα ξεχάσουμε ποιος είναι ποιος, που ανήκει ο καθένας – με ποιον ήταν, ποιον υποστήριζε, ποιον ψήφισε στις βουλευτικές εκλογές του 2023.

Ο κόσμος αναρωτιέται… αν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ο επικεφαλής της παράταξής σας, ο οποίος είπε κιόλας ότι κατεβαίνει ανεξάρτητος αλλά με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα έτοιμα και στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ - Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη  ενημέρωση

Για όσους ξέρουν καλά, η υποστήριξη δεν ήρθε από τον ΣΥΡΙΖΑ στα κεντρικά εύκολα… αλλά μετά την δημόσια υποστήριξη των γνωστών – αγνώστων του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα – της γνωστής «ομαδούλας», των μακρυμάλληδων με την αλογοουρά, των αγωνιστών με τη σημαία – που κατευθύνονται από το «γερασμένο» πρόσωπο – το γέρικο χέρι που τα κανονίζει όλα στη περιοχής μας , αυτών που έριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ στα ποσοστά που είναι σήμερα, αυτών που το μόνο που ήθελαν ήταν να κρατήσουν τη καρέκλα τους με οποιαδήποτε θυσία – ακόμη κα του ιδίου του κόμματος που τους ανέδειξε και τους τίμησε !

Ο κατήφορος σας περιμένει… μπορείτε να πάτε χαμηλότερα, ήδη στις πεποιθήσεις των προοδευτικών ανθρώπων – των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα που βρέθηκαν στον πολιτικό χώρο λόγω του Αλέξη Τσίπρα, είστε πλέον καταδικασμένοι!

Τρέξτε κιόλας να φιλήσετε το χέρι του/της νέου/νέας Προέδρου για να μην χάσετε τη στήριξη σας, μην μείνετε εκτός των ομάδων και κινδυνεύετε.

Η ιστορία στην Αχαΐα, θα γράψει με μεγάλα και μελανά γράμματα τα όσα έχετε κάνει.. εσείς η μικρή ομαδούλα, οι λίγοι, εσείς που καταστρέφετε ότι νέο υπάρχει, εσείς που είστε κρατικοδίαιτοι, εσείς που πολεμάτε την ίδια την κοινωνία και τα θέλω της , εσείς που πολεμήσατε «κρυφά» τον Αλέξη τον Τσίπρα.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ - Triklopodia | Triklopodia

Α….μην ξεχάσω, η Αχαΐα εκπροσωπείτε ορθά, δυναμικά με σθένος και με όραμα !

Α… που είναι τα «πουλέν» της Αχαΐας, οι πρώτες και πρώτοι στα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών; Που είναι ΟΕΟ; Τους χάσαμε και αυτούς, εξαφανίστηκαν από προσώπου γης, ούτε μια παρέμβαση για θέματα που έχουν άμεση σχέση με τη καθημερινότητα των πολιτών .. δλδ όταν δεν εκλέγεσαι, ξεχνάς ; Ξεχνάς τις υποσχέσεις σου στον λαό, στον κόσμο που σε πίστεψε;

Α… ξέχασα, εσείς απλά συμμετείχατε στις σωστές τρισταυρίες – για να κόψετε συνυποψήφιους/ες… ή για να αποκτήσετε ακόμη ένα εισόδημα στη πλάτη του κόσμου – ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια, δεν εργαστήκατε και ποτέ κρατικοδίαιτοι – τοποθετημένοι !

Ο κόσμος σας κατάλαβε και γι΄αυτό ετοιμαστείτε για την κατηφόρα που σας περιμένει !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.