O νέος Αρχηγός της τραγουδιστικής εξουσίας

«Δεν θα κάνει τίποτα» έλεγαν τα αρχαία χρόνια. Όποιος λέει ότι θα κάνει, είναι άσχετος. Αυτό είπαν; Ναι, αυτό ακριβώς είπαν. Να σου κάνω την παγκόσμια μετάφραση του «Δεν θα κάνει τίποτα». Εννοούσαν ξεκάθαρα, πως αποκλείεται ανάμεσα στους αρχηγούς τραγουδιστές, να υπάρχει και ο Αργυρός. Τέρμα και τελείωσε. Αλλά έπεσαν έξω τα exit polls, αυτό το καταλαβαίνεις σήμερα και το καταλαβαίνεις με τη μια μόνο ματιά. Επειδή, όλοι γνωρίζουν τι εστί Αργυρός και αν είναι αρχηγός τραγουδιστής, είναι περιττό το μαθηματάκι.

Η έννοια «Αρχηγός» έχει σχέση με κάποιον, που αναγνωρίζεται επίσημα ή ανεπίσημα από μια ομάδα ανθρώπων ως ηγέτης, που διευθύνει, που διοικεί, ναι βέβαια. Που πρωτοστατεί σε μια ομαδική δραστηριότητά και την κατευθύνει. Αρχηγός είναι ο ηγέτης, ο ιθύνων νους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να ξέρουμε τι λέμε. Ο Αργυρός είναι ο Αρχηγός, όχι απλά πολύ καλός, πολύ περισσότερο, της σημερινής παράστασης στη νύχτα. Είναι ο Αρχηγός και ως Αρχηγό τον αντιμετωπίζουν οι άλλοι, φίλοι, εχθροί και αυτή στην ουδέτερη κατηγορία. Όσο για τον λαό, τους θρησκόληπτος της νύχτας, και απελπισμένους, με όλα αυτά τα απίστευτα που έχουν συμβεί, βρίσκουν ξανά νόημα ζωής, εξαρτιόνται από αυτόν.

Βρήκαν, λοιπόν, την ευκαιρία να του το δείξουν αυτό το ΠαρασκευοΣάββατο, που τον επισκέφθηκαν στο Teatro..

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.