Ο Μπερτάκης έχει την τεχνογνωσία, πλησιάζει σε τέταρτο νυχτερινό κέντρο

Τα τελευταία 10 χρόνια, ο Kώστας Μπερτάκης κατέκτησε 10 πρωταθλήματα. Τι είναι αυτό; Αυτοκρατορία σκέτη στη νύχτα της Ελλάδας. Αυτό είναι. Δεν στέκεται καμιά σύγκριση. Όλες οι άλλες ομάδες είναι, τι είναι; Τίποτα δεν είναι, απλά υπάρχουν… Και ο λόγος που κυκλοφορούν στο πρωτάθλημα είναι να δοξάζεται ο Μπερτάκης. Τι από τα δυο; Μπράβο στον Μπερτάκη για τούτη τη συντριπτική υπεροχή του ή,,, ντροπή στους ”αντιπάλους” του; Και τα δύο.

Κι αν τσίμπησαν κανένα πρωτάθλημα οι άλλοι, ποιος να θυμάται τα μη μπερτακικά πρωταθλήματα; Τα έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι οι οπαδοί τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Μπερτάκης με τον Παντελίδη πρώτο τραγουδιστικό βιολί, άνοιξε το δρόμο στη νέα εποχή της νύχτας, έδειξε ότι έχει τη συνταγή στα χέρια του, σαφώς χρυσή. Την λεγόμενη «τεχνογνωσία». Ακολούθησε η Πάολα, ο Αργυρός, ο Ιακωβίδης, ο Οικονομόπουλος, η Φουρείρα, και υπό κάποιες προϋποθέσεις, πάλι και η Θεοδωρίδου. Κι έπεται συνέχεια.

Για να μη λέμε πολλά. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν υπόψη τους παράγοντες που έχουν αναφερθεί πιο πάνω, οι πληροφορίες του tsipasblog.gr, για το αν θα προχωρήσει η δουλειά, με έναν υπέροχο χώρο, στο Θησείο. Στην αρχή έλεγαν ναι, μετά ότι δεν βρίσκουν την φόρμουλα, και τώρα, ότι ξαναμιλάνε, … και μάλλον το ματς πηγαίνει προς το να κλείσει. Και πάντα σύμφωνα με το δεδομένο, ότι ο Μπερτάκης έχει τους τραγουδιστές και την τεχνογνωσία, πράγματι τα έχει.

Αν γίνει έτσι τελικά. Θα φτάσει τα 4 νυχτερινά κέντρα. Τώρα έχει τρία. Δύο στην Αθηνά (Teatro – Fantasia) και το Vogue στη Θεσσαλονίκη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.