Ο Μπερτάκης θα γίνει μονοπώλιο

Με την δεύτερη βδομάδα της επανεμφάνισης της νύχτας, που ήταν σαφώς καλύτερη από την πρώτη, κάνει επίδειξη δύναμης της οπλικής υπεροχής του, ο Κώστας Μπερτάκης. Όπως αναμενόταν. Με αυτά τα όπλα, που γνωρίζουν οι πάντες, ουδέτεροι και υποψήφιοι αντίπαλοι. Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρείρα, Νίκος Οικονομόπουλος, Πέτρος Ιακωβίδης και ίσως πάλι μπει στην ομάδα και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ίσως, γιατί η κουβέντα έχει ανοίξει.

Όχι, βέβαια, πως περιμέναμε να πηγαίναμε σε άλλο σενάριο, σε άλλη σκέψη, σε άλλη υπεροχή, από άλλον παράγοντα, να είναι κάποιος άλλον καλύτερος από αυτόν. Πως είναι πάρτι έκπληξη η Μπερτακική ανωτερότητα. Το γιατί ο συγκεκριμένος, ιδιοκτήτης των νυχτερινών κέντρων Teatro & Fanatsia τολμάει, ρισκάρει, καινοτομεί, βλέπει πιο μπροστά, έχει μάθει τα μαγικά κόλπα, έχει βρει τη συνταγή για τον «πρωταθλητισμό», την μοιράζει την πίτα. Αυτή είναι η λογική από τότε που ανακάλυψε το μικρόβιο της νύχτας μέσα του και ακόμη δεν είχε εξελιχθεί σε κράτος.. Κατανοητό, το έχουμε πει. Tsipas Blog διαβάζεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το άλλο αξιοσημείωτο, κάνοντας πέρα το ισχυρό οπλοστάσιο του Μπερτάκη, το πιο ισχυρό της νύχτας, είναι η φάση, η παρούσα. Δηλαδή, τι έχει ; Τον πόλεμο της ακρίβειας και πολλές άλλες δυσκολίες, που θα οδηγήσουν στο «ξεκαθάρισμα» των κολεγίων και λίγοι, πολύ λίγοι, είναι αυτοί που θα μείνουν στην πιάτσα. Δηλαδή; Ο ισχυρός παίκτης, θα γίνει ακόμη πιο ισχυρός. Δηλαδή ; Χοντροπαίκτης της νυχτερινής εξουσίας. Δηλαδή; Ο Νο 1 παίκτης της μεταcorona εποχής. Δηλαδή ; Καμία σχέση δεν θα έχει με τους άλλους, σαν σούπερμαν θα φαίνεται. Δηλαδή; Σε μονοπωλητή, θα εξελιχθεί η θέση του στην αγορά, καθώς το αγαθό θα προσφέρεται κυρίως από την επιχείρηση, με τα δικά του συμφέροντα και όπως το γουστάρει ο κόσμος. Σύμφωνα με τα σημερινά γούστα.

Δηλαδή; Ο Κώστας Μπερτάκης, θα είναι αυτός. Κάθε σκέψη να γίνει κάποιος άλλος, δεν έχεις το δικαίωμα να την κάνεις. Όχι, δεν έχεις, αν θες να σε πάρουν σαν σοβαρό παρατηρητή.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.