Ο Μπερτάκης δεν κερδίζει μόνο με Αργυρό

ο Μπερτάκης δεν κερδίζει μόνο με Αργυρό

Τα μουσικά σχήματα, όπως και η αγάπη, θέλει δυο.. και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και τρεις …Δεν παίζεται μ’ έναν. Που σημαίνει ότι όσο σπουδαίος κι αν είναι ο ένας, δεν δείχνει την κλάση του όταν ο άλλος έχει δυνατότητες χαμηλής ισχύος.

Το ξέρει αυτό ο Κώστας Μπερτάκης. Ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης νυχτεριών κέντρων είναι υψηλής αγωνιστικής αξίας, έχει high class τραγουδιστές, έχει κάνει ανανέωση του οπλοστασίου του, επαναφέρει και το Teatro και πάει να «χτυπήσει» σε τριπλό ταμπλό. Άρα;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άρα, ο Μπερτάκης δεν κερδίζει μονάχα με Αργυρό στο Fantasia, θα κοιτάξει οπωσδήποτε να κερδίσει και στο Teatro, που θα ανακαινίσει ριζικώς, αλλά και στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, και ξέρει να φτιάχνει ομάδες. Το μόνο σίγουρο!

Η κουβέντα για την είδηση της συνεργασίας Νατάσας Θεοδωρίδου-Onirama & Πέτρου Ιακωβίδη, που από τις 6 Σεπτεμβρίου, δίνουν ραντεβού στο Club Vogue, ιδιοκτησίας του.

Υ.Γ: Ξέρει και το άλλο o Μπερτάκης. Το δυνατό χαρτί σε επιχειρηματία δεν το κουνάει απ’ εκεί που είναι. Δεν τον συμφέρει να πάρει μεταγραφή. Φέτος εδώ, του χρόνου όπου τρουπώσουμε, παραχρόνου βλέποντας και κάνοντας. Άλλωστε, δύσκολα να τα χαλάσει, να μην τα βρει με επιχειρηματία που φτιάχνει “μύθους”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.