Ο Μπάρλος, για αυτό «έδιωξε» τον Νίκο Παπαδόπουλο (pic)

Γιώργος Μπάρλος - Νίκος Παπαδοπουλος

Μιλάνε τα αποτελέσματα. Όχι το ένα αποτέλεσμα, ούτε μονάχα τα δυο και τρία… Συγκεκριμένα πράγματα. Στο Πάτρα, η Παναχαϊκή, δεν κέρδισε (1-1) τα Τρίκαλα στη πρεμιέρα. Τέταρτη αγωνιστική, κάνει μια ακόμα γκέλα, κόντρα σε ομάδα της κάτω σειράς, και, επομένως, έπρεπε να πάρει, όταν λες ότι πας για άνοδο. Ισοπαλία (2-2) και με τον Καραϊσκάκη Άρτας. Μετεξεταστέα «πιάνεται» με τον πρώτο σοβαρό αντίπαλο που… συγκρούεται, μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ήττα με 0-1 από τον Ιωνικό και απότομη προσγείωση.

Η ομάδα του Γιώργου Μπάρλου νικάει (2-0) τον Ο.Φ.Ι Ιεράπετρας και τον Λεβαδειακό (2-0).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάνοντας τη σούμα, μιλάνε τα αποτελέσματα. Σε 5 παιχνίδια μέσα στο σπίτι της, έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα.

Στα 5 εκτός έδρας παιχνίδια, μιλάνε τα αποτελέσματα. 3 Χ (Διαγόρας, Δόξα Δράμας και Χανιά), μία ήττα (Εργοτέλης) και μόλις μια νίκη (Απόλλων Λάρισας).

Να το ξαναπώ; Θα το ξαναπώ! Μιλάνε τα αποτελέσματα στην Παναχαϊκή, και αυτά δείχνουν ότι το μαγαζί, από αγωνιστικής πλευράς, μπαίνει μέσα.

Κατάλαβες τώρα γιατί ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Μπάραλος είπε  “Σ’ αγαπώ, σε εκτιμώ, αλλά δε σε θέλω άλλο” στον μπαρουτοκαπνισμένο τεχνικό Νίκο Παπαδόπουλο ; Κατάλαβες..

Υπενθυμίζω και το άλλο, και κλείνω. Σε όλα αυτά τα ματς, γηπεδικός καθοδηγητής ήταν αυτός.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπάρλος διαβάζει Tsipas Blog και “τελείωσε” Παπαδόπουλο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.