Ο Μπάρλος διαβάζει Tsipas Blog και “τελείωσε” Παπαδόπουλο

Γιώργος Μπάρλος - Νίκος Παπαδοπουλος

Μιλάει η εξέλιξη των γεγονότων Ως προς τον Νίκο Παπαδόπουλο, τον Γιώργο Μπάρλο και την Παναχαϊκή. Συγκεκριμένα πράγματα. Στην Κρήτη, δεν κερδίζει ούτε τον Εργοτέλη η Παναχαϊκή. Έκανε μια ακόμα γκέλα με αντίπαλο, ο οποίος δεν ήταν πολύ ανώτερος της. Και μονάχα μισή ώρα είχε περάσει, που το tsipasblog.gr πετάει την “βόμβα”, που κανείς άλλος δεν είχε τολμήσει. “Ας σταματήσει το παραμύθι με Παπαδόπουλο”. Γράψαμε χθες για τον έμπειρο coach και σήμερα γράφτηκε το φινάλε της ιστορίας. Αφού ο επιχειρηματίας της ανώνυμης εταιρείας Παναχαϊκή, Γιώργος Μπάρλος, του ζήτησε να χωρίσουν οι δρόμοι τους και εκείνος το δέχτηκε.

Δεν είναι ντροπή να τελειώνεις νωρίς κάτι που έτσι και αλλιώς δείχνει να τελειώνει. Βεβαίως, ο Παπαδόπουλος έκανε δουλειά. Βεβαίως, βελτίωσε κατά πολύ το μαύρο χάλι που παρέλαβε από τον Δημήτρη Ελευθρόπουλο. Αλλά και πάλι δεν αρκούσε μόνο αυτό, πλήρωσε το παλιόρουχο της αγωνιστικής ανικανότητας της Παναχαϊκής, που φόρεσε με αντίπαλο την Δόξα Δράμας, τα Χανιά και τον Εργοτέλη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη φώτο κολλάζ του tsipasblog.gr, Μπάρλος- Παδόπουλος.

Διαβάστε επίσης : Η Παναχαϊκή δεν έδειξε στόφα ομάδας ανόδου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.