Ο Μεσούλας ακολουθεί τη στάση του Ωνάση

Αριστοτέλης Ωνάσης - Δημήτρης Μεσούλας

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, 1900-1975, είναι ένας σπουδαίος Έλληνας. Ένας μεγάλος Έλληνας. Δεν στέκομαι σ’ όσα του προσάπτουν, στις «υποψίες» γι’ αυτά που έκανε, χωρίς να αγνοώ τις όποιες κατηγορίες, αν πράγματι έχουν βάση. Και να έχουν, δεν μειώνεται το μέγεθος του. Σε παρακαλώ. Τα αφήνουμε στην άκρη αυτά.

Σε άλλο στέκομαι. Στο πως έβλεπε τις business, τις γυναίκες, τις φιλίες, και άλλα πράγματα, τη ζωή γενικότερα. Τη στάση του σε αυτά. Τι θα πει αυτό ; Οι ατάκες της ζωής του Αριστοτέλη Ωνάση, μιλάνε από μόνες τους. «Ποτέ μην αρχίζεις μια δουλειά, μια μάχη, μια ερωτική σχέση αν ο φόβος της ήττας επισκιάζει την προοπτική της νίκης…». Είχε πει και αυτό, μεταξύ άλλων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό το κάνει πράξη ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μεσούλας, πριν ξεκινήσει κάποιο μαγαζί. Προφανώς και στο Aristotle Piraeus, που έχει κατακτήσει την Τρούμπα, τον Πειραιά όλο, ζει κάθε βράδυ απίστευτές στιγμές.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.