Ο Λου παραδέχτηκε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα! Η βόμβα, που θα μας σηκώσει από τον καναπέ, την αποκάλυψε- Απόψε το “άλμα” του τζίρου

Ηλίας Τσίπας, Παναγιώτης Λου

Να σου πω τι απ’ όλα, που έχει ανεβάσει στο facebook, γούσταρα περσότερο στον ΛΟΥ; (φώτο, στα δεξιά. Από χθες μεσημέρι που συναντηθήκαμε τυχαία). Κάποιο στιγμή από νίκη, από θρίαμβο; Τίποτα τέτοιο. Δεν κατάλαβα. Η μαγκιά δε φαίνεται στις χαρές, αλλά στις λύπες. Με την αλήθεια είναι ο ΛΟΥ και την λέει και όταν δεν τον συμφέρει. Δεν θα σου πουλήσει φούμαρα και παραμύθια. Δεν θα κρυφτεί. Γιατί να είναι υποχρεωμένος στον κόσμο, που τoν στηρίζει, από την πρώτη στιγμή της εμπλοκής του στα μπουζούκια της Πάτρας και πάει κόντρα σε ότι ξέραμε. Αυτό εξηγεί, που στην τελευταία Παρασκευή, στην πρώτη εμφάνιση του Πάνου Καλίδη, στα Αστέρια live (By Loy), μίλησε για την πρώτη ήττα της σεζόν!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Και επειδή ότι έχει εξαγγείλει, το εννοεί. Θα βρει τα λεφτά να το υλοποιήσει. Σκάει βόμβα!!! Που θα μας σηκώσει από το καναπέ. Και δεν είναι υπόσχεση, είναι δέσμευση. Η σεζόν του τελειώνει 8 Απριλίου του Λαζάρου και όχι τυχαίο. Για κάτι μεγάλο μας προετοίμασε, και είναι πραγματικά πολύ μεγάλο. Νίκος Κουρκούλης. Κάτι για 24 Φεβρουαρίου πήρε το αυτί μου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο παιχνίδι θα μπει και ο απόλυτος σταρ Λευτέρης Πανταζής. Σήμερα, στις 14 Φεβρουαρίου. Στη γιορτή του Αγίου Βαλεντάιν, και αναμένεται να κάνουν το μεγαλύτερο τζίρο της χρονιάς, τα Αστέρια του Λου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "αστέρια 5 1C ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΤΡΙΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 2610.336427 & 6939.425801 425801"

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.