Ο λόγος τώρα σε αυτούς

Κωνσταντίνος Αργυρός - Κώστας Μπερτάκης - Νίκος Οικονομόπουλος

Τυχερή η νύχτα. Το πιο μεγάλο λαχείο κλήρωσε για πάρτη του. Δώρο εξ ουρανού. Η ομηρία οδηγών σε ιδιωτικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα για ώρες (!) στην Αττική οδό. Αυτό το ρεζιλήκι. Τι άλλο καλύτερο να περίμενε. Να κάνει ασφυκτική την πίεση σε βάρος της κυβέρνησης. Κι να έγινε αυτό, που ήταν σίγουρο, που είχε προβλεφθεί. Ελευθερία από Δευτέρα!

Πλέον, μετά την ανακοίνωση των ευχάριστων, το εύλογο ερώτημα είναι ποια τύχη, θα έχουν στο πρωτάθλημα οι ομάδες. Οι μεγάλες, κορυφής, που βρίσκονται σε υψηλές πτήσεις, αλλά και οι μικρές. Αυτές που κυνηγάνε πόντο πόντο την παραμονή τους, που μειονεκτούν βαθμολογικά του πρωταθλητή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι ναι, και αυτό, έχει προβλεφθεί, τουλάχιστον από το tsipasblog.gr. Η δύο ομάδες του Κώστα Μπερτάκη, και πάλι θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κόσμου, θα οδηγήσουν την κούρσα, έχουν όλα τα εχέγγυα ενός λαμπρού μέλλοντος, να ελπίζουν στην διάκριση. Και ο λόγος είναι απλός. Γιατί είναι σούπερ πλήρης, γεμάτες από όλες τις πλευρές, από όπου κι αν τις κοιτάξεις. Μαγαζάρες και με τραγουδιστές ποιοτικούς, καυτούς, μια κατηγορία μόνοι τους, που αποδίδουν, που αποδίδουν εξαιρετικά καλά. Καμιά αντίρρηση. Στο Teatro Athens, θα δείτε το υπερθέαμα που δεν προλάβατε. Αργυρός-Φουρείρας-Κακοσαίος είναι πανέτοιμοι και με δυναμική διάθεση. Ενώ στο Fantasia, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, από την την σούπερ πετυχημένη ένωση : Νίκου Οικονομόπουλου-Πέτρου Ιακωβίδη-Ήβης Αδάμου.

Αυτοί είναι οι νόμοι της ζωής. Ο κόσμος αγκαλιάζει στην ομάδα, όταν αυτή λάμπει και μαγεύει. Τόσο απλά είναι τα πράματα. Γιατί; Επειδή έτσι είναι  φτιαγμένος ο κόσμος. Ενώ όταν η ομάδα καταρρέει και πάει κατά διόλου; Τότε ο κόσμος, κλαίει από δυστυχία και αρχίζει τις μουντζες . ”Δεν κάνετε για τίποτα, Ντροπή σας”.

Διαβάστε επίσης : Το είχαμε γράψει από τις 17 Ιανουαρίου! Η Νύχτα επιστρέφει από Δευτέρα- Το παρασκήνιο της απόφασης- Σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση, δεν μπορούσε αλλιώς- Να αλλάξει το «κλίμα» επιδιώκει- Τι θα ισχύει για τα πιστοποιητικά νόσησης- Ο κύβος ερρίφθη!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.