Η Nύχτα ευχαριστεί την Αττική οδό

Σηκώνει στοίχημα η δουλειά. Η ερώτηση είναι αυστηρά τζογαδόρικη. Άραγε, θα άνοιγε η Νύχτα, από την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου…Και μάλιστα, έχει πάρει φόρα, αν δεν είχε σκάσει η ατομική βόμβα στην Αττική οδό. Κι όταν λέμε ατομική βόμβα, εννοούμενο το ρεζιλίκι, με την ομηρία χιλιάδων οδηγών για ώρες (!) λόγω του χιονιά. Αυτό το απρόβλεπτο κόλπο, σαν τις φωτιές και τις πλημμύρες. 

Να ξέρουμε τι λέμε. Τσίπας Μπλοκ διαβάζεις. Το παιχνίδι από αυτό άλλαξε. Που σημαίνει ότι η Νύχτα, ευτυχώς, βγήκε η περισσότερο κερδισμένη. Πήγε στο κόσμο των νεκρών και γύρισε πίσω στο κόσμο των ζωντανών, από την επίθεση, την κατά ριπάς, που δέχεται το επιτελικό χάος του Μητσοτάκη. Όχι από κάτι άλλο. Όχι, δα! Τζογαδόρικα, δεν θα είχε πάρει αλλιώς τη δόση της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άρα, η νύχτα για λόγους σεβασμού, εκτίμησης και αναγνώρισης, και επειδή δύσκολα, πολύ δύσκολα, να της ξανατύχει αυτό που της έτυχε. Αυτό το απίθανο και δεν της έτυχε στο όνομα του αγώνα. Καλό είναι να βγάλει ανακοίνωση, που να ευχαριστεί την Αττική οδό.

Στη φώτο, ο Θοδωρής Φέρρης, που όλα είναι έτοιμα, για να ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη (Barbarella).

Διαβάστε επίσης : Το είχαμε γράψει από τις 17 Ιανουαρίου! Η Νύχτα επιστρέφει από Δευτέρα- Το παρασκήνιο της απόφασης- Σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση, δεν μπορούσε αλλιώς- Να αλλάξει το «κλίμα» επιδιώκει- Τι θα ισχύει για τα πιστοποιητικά νόσησης- Ο κύβος ερρίφθη!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.