«Εδώ ο κόσμος καίγεται, θα ασχοληθώ με τα σάντουιτς της Κατερίνας;»

Αντιληπτό ότι έχει μια άλλη διάσταση, κάθε λέξη που βγαίνει από άτομο γκραν σουξέ πετυχημένο. Δεν ασχολείται κανένας με την άποψη του μπακάλη της γειτονιάς, για αυτό και εκείνο το μείζον θέμα. Δεν θα έχει καμία σημασία, δεν θα σηκώσει κανέναν ρεύμα, ακόμη κι αν λέει πράματα σωστά και αναμφισβήτητα.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, όμως, αναγνωρίζεται σήμερα πανελλαδικώς. Και όχι μόνο ως δυνατός επιχειργματίας. Ήταν πάρα πολλές οι περιπτώσεις, που όλα έγιναν συντρίμμια, και χάρη σε αυτόν, ήρθε ξανά η ελπίδα και τα όνειρα. Είναι ο ορισμός του «Όταν η χώρα μου κινδυνεύει, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα άλλο, το μυαλό μου είναι κολλημένο μόνο εκεί. Κι όμως!».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άρα, εννοείται πως το περίμενα, να πει αυτά που είπε στον Τριαντάφυλλο. Και μέσα από την εκπομπή που αυτός παρουσιάζει στο Open, στο ευρύ κοινό, να τα μεταφέρει : «Χθες με πήρε ο Δημήτρης τηλέφωνο να μου πει για τις φωτιές για τη Ρόδο γιατί ανησυχεί. Είμαστε φίλοι. Και κάτι πήγα να του πω (σχετικό με την Κατερίνα και τη διαρροή φωτογραφιών) και μου απάντησε “εδώ ο κόσμος καίγεται, θα ασχοληθώ με τα σάντουιτς της Κατερίνας;»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.