Ο Κοκλώνης και το clopy right

Γιατί δεν αλλάζει τίποτα στα media στην Ελλάδα; Γιατί έχουν βολευτεί με πληροφορίες, που στοιχίζουν φτηνά. Γιατί δεν αναδεικνύουν θέματα για σκέψη και σκέψεις. Γιατί το μόνο που ξέρουν είναι η μπουρδολογία, η σάχλα, το διαρκές κουτσομπολιό, η ανακύκλωση με τις ίδιες περσόνες, τις αεράτες, τους φάλτσους τραγουδιστές, το χαζοχιουμορ, τον εξυπνακισμό, την τζάμπα μαγκιά, τον σεξισμό της κλειδαρότρυπας και την αφόρητη ημιμάθεια.

Χρόνια ολόκληρα το γράφω – και θα το γράφω- γι΄ αυτές τους δήθεν ψυχαγωγικούς, που συναγωνίζονται τόσο πολύ ο ένας τον άλλον (σαν copy/paste ένα πράγμα), σε γελοιότητα και αθλιότητα, που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, που μας οδηγεί όλο αυτό. Αλλά δεν ανησυχώ και τόσο πολύ. Το μόνο που μου ενοχλεί το μυαλό πια, είναι αυτός ο καθόλου απλή γριπούλα Κορονοϊός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλα τα παραπάνω, θα φτάσουν και στο ΟΚ του Κοκλώνη.;…Το περιοδικό των διασήμων, φυσικά και δεν είναι σαν τα άλλα περιοδικά, δεν το ξεκινάει από το μηδέν, αλλά συνεχίζει τη διδασκαλία και τη μυθολογία του, που θεμελίωσαν οι Άγγλοι πριν 27 χρόνια. Οπότε, θα πατήσει πάνω στην υπάρχουσα, δοκιμασμένη βάση.

Κάτι άλλο. Μόλις, από το πίσω, μου ήρθε στο μπροστινό μέρος του νου. Ο Κοκλώνης, που ναι, θα «φτιάχνει» προϊόν ενδιαφέρον και πρωτότυπο, να είναι αντάξιο της ένδοξης βρετανικής ιστορίας του ΟΚ, θα αφήσει τους γύρω γύρω όλους, να του κάνουν copy paste ; Γιατί με την παλιά διοίκηση δεν επιτρεπόταν. Αυτά παλιά, καλά το είπα. Στα καινούργια, ο θεός του marketing, Κοκλώνης, ξέρει ότι για να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη…και οι θρησκόληπτοι να αρπάξουν τα θέματα του, λέει στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, τις ιστοσελίδες και τα blogs, που αυτοί και αν είναι παραδικοί του, ελάτε όλοι μαζί μου. Αλλά σαν πολιτισμένοι άνθρωποι. Να με αντιγράψετε, αλλά κάποια πραγματάκια που έχουν γραφτεί πρώτα από εμάς, και θα θέλετε να τα δημοσιεύεστε και εσείς, να το κάνετε, με μόνη υποχρέωση, να λέτε σωστά το όνομα μας.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 24 Δεκεμβρίου 2020, οπότε και κυκλοφορεί το ανανεωμένο τεύχος του περιοδικού ΟΚ, θα επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του, αρκεί να αναφερθεί ως πηγή.

Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Διαβάστε επίσης : Ο Κοκλώνης, η αιχμαλωσία και ο χρυσός

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.