Γιατί ο Κοκλώνης στη φάση που είναι, θέλει κάτι πολύ …βαρβάτο(!)

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν κρύβεται. Έχει τσαμπουκά, πίστη, δύναμη και ψυχή. Θέλει αυτά τα συστατικά η επιτυχία. Να τα καταφέρεις, όταν κανείς δεν θα σε πιστεύει. Αυτό θα σας πει το tsipasblog με μια κουβέντα αν ερωτηθεί για τον Έλληνα επιχειρηματία, παραγωγό και τηλεπαρουσιαστή.

Είναι ιδρυτής της εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών Barking Well Media και εκδότης του πανελλαδικής κυκλοφορίας περιοδικού ΟΚ! Καθώς και της ιστοσελίδας Znews. Ενώ παλαιότερα υπήρξε ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας AirFastTickets. Κι άλλα τόσα, που που μπορεί να μην ξέρουμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο οποίος τα τελευταία χρόνια, έφτασε τα επτά, κυκλοφορεί φόρα παρτίδα στην πασαρέλα της τηλεοπτικής ζωής του τόπου. Όχι απλά παρουσιαστής, γενικώς, αλλά ο πιο πετυχημένος παρουσιαστής, ειδικώς.

Ο Κοκλώνης, μάλιστα, για το επερχόμενο Fame Story, το οποίο πρόκειται να παρουσιάσει ο ίδιος, στο STAR, έχει αποφασίσει να κάνει επίδειξη δύναμης, και χωρίς να χαρακτηριστεί υπερβολή. Μόνον τυχαίο γεγονός είναι αυτό που έμαθε το Τσίπας Μπλοκ. Μ’ άλλα λόγια, να κλείσει «πακέτο» τον Αντώνη Ρέμο και την Μαρινέλλα, για την κριτική επιτροπή.

θα τα καταφέρει ; Για να δούμε..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.