Ο Κιάμος συμφωνεί με Tsipas Blog, για … Ένωση!

Ηλίας Τσίπας - Πάνος Κιάμος

Το 2100 μ. Χ. εγώ θα έχω συμπληρώσει 165 χρόνια από την γέννησή μου – και μάλλον δεν θα βρίσκομαι εδώ. Ούτε το Έθνος της Νύχτας μάλλον δεν βρίσκεται εδώ (εκτός αν η επιστήμη κάνει δεκάδες διαδοχικά θαύματα).

Σε τι κατάσταση θα βρίσκεται το Έθνος της Νύχτας, το 2100;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με το έγκυρο διαδικτυακό TsipasBlog, που παρακολουθεί διεξοδικά την θανατική επίδραση του νέου κορωνοϊόύ στην νύχτα, εξέλιξη που όμως δεν ταρακουνάει τον κόσμο της, η Νύχτα του 2100 θα έχει πεθάνει. Θα την ψάχνουμε. Εκτός και αν βρούμε αυτό που ψάχνουμε, αυτό που τόσο καιρό φωνάζει μόνο το Τσίπας Μπλογκ. Ελάτε να ενωθούμε όλοι μαζί να διώξουμε το καρκίνωμα. Ποιοι ; Όλων των ειδών οι εμπλεκόμενοι του κλάδου, με κυρίως οι επιχειρηματίες, που έχουν τεράστια δύναμη. Αρκεί να το θελήσουν. Να ενωθούν.

Διαβάστε επίσης : Ανύπαρκτη η νύχτα

Με αυτό συμφωνεί απόλυτα μία μεγάλη καλλιτεχνική φιγούρα, που διαβάζει φανατικά tsipasblog.gr, ότι πρέπει να κινηθούμε όλοι μαζί συλλογικά και όχι να το βλέπουμε ατομικά. Ο Πάνος Κιάμος, με τον οποίον συναντήθηκα και τα είπαμε στο πλαίσιο της Σαββατιάτικης εμφάνισης του στην Πάτρα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.