Ο Κασσελάκης διέταξε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να τρέξουν στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Αίσθηση έχει προκαλέσει η εντολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να τρέξουν μαζί του στον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με υψηλή χοληστερίνη και πολύ σωματικό λίπος, οπότε θα πρέπει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να το ρίξουν στην άσκηση και στη μεσογειακή διατροφή.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν περπατάνε καν, οπότε δεν μπορούν να βγουν έξω και να βρεθούν δίπλα στο λαό για να μάθουν τα προβλήματά του, ώστε να προσποιηθούν πως ενδιαφέρονται για τους πολίτες, αφού οι ίδιοι είναι πλούσιοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε με πολύ αυταρχικό ύφος πως όσα στελέχη του ΣΥΙΡΖΑ αρνηθούν να πάρουν μέρος στο Μαραθώνιο της Αθήνας ή δεν καταφέρουν να τερματίσουν ή τερματίσουν πριν από αυτόν, θα διαγραφούν μετά από ψηφοφορία που θα έχουν δικαίωμα ψήφου ο ίδιος, ο Τάιλερ, η σκυλίτσα τους και τα δυο αγέννητα παιδιά τους.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν και ζητούν να γίνει ψηφοφορία για το αν πρέπει να γίνει ψηφοφορία για να γίνει ψηφοφορία για το αν πρέπει να γίνει ψηφοφορία, αλλά δεν το συνεχίζω άλλο γιατί αυτά είναι αριστερά πράγματα και τα καταλαβαίνουμε μόνο εμείς οι πολύ αριστεροί που ξέρουμε πως η διαδικασία είναι ουσία.

(Ο Στέφανος Κασσελάκης διαλύει τον ΣΥΡΙΖΑ, αν και η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναπόφευκτη και ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015, αμέσως μετά την ανατροπή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος. Αναρωτιέμαι τι να λένε τώρα -που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει ανέκδοτο- όλοι αυτοί οι φελλοί που προσπαθούσαν να μας πείσουν για το μεγαλείο του ΣΥΡΙΖΑ και σε έβριζαν αν δεν συμμεριζόσουν τις απόψεις τους. Όπως έλεγα σε φίλους συριζαίους το 2015, “η ζωή έχει και παρακάτω”. Να ΄το, το παρακάτω. Πολύ διασκεδαστικό.)

-από pitsirikos.net

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.