Ο καπνός έγινε φωτιά

Πέτρος Ιακωβίδης

Γιατί να μην το κάνουν; Να βάλουν τον Πέτρο Ιακωβίδη τις Πέμπτες στο Ακάνθους και να πετύχουν αυτό που θέλουν. Απλό είναι. Και εύκολα φτιάχνουν τη δουλειά. Σα να τοποθετείς ένα μακρύ φυτίλι, το σπιρτώνεις και το πράμα πάει μόνο του. Ο εμπρηστής απλά παρακολουθεί την πορεία της φλόγας μέχρι να φτάσει στον προορισμό της. Τόσο εύκολα. Τόσο αποτελεσματικά.

Ο πλανήτης της αθηναικής νύχτας, ίσως να αναρωτιέται, κατά ποιος αόρατος, άγνωστος και αρχιτροεμπιριστής το προγραμμάτισε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι εμπρηστές, στην προκείμενη περίπτωση, δεν είναι ούτε αόρατοι, ούτε και άγνωστοι. Είναι ο Κώστας Μπερτάκης και ο Μανώλης Μούτσος. Ο επιχειρηματίας του Teatro και του Fantasia, που μιλάει για τον Ιακωβίδη, και ο ιδιοκτήτης του Akantous, που θα τον φιλοξενήσει. Τον Ιακωβίδη. Άρα, σε ότι αφορά το καλοκαίρι και ειδικότερα τις Πέμπτες, η τύχη του θα βρίσκεται στα χέρια τους. Στη φούχτα τους μέσα.

Το σήμα του καπνού, είχε δοθεί από τον δεύτερο, με ίνστα στορυ του, στο τελευταίο εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (για τα ημιτελικά του κυπέλλου). Το οποίο το είχε παρακολουθήσει μαζί με τον Μπερτακη και είχε ανεβάσει το εξής σύντομο βίντεο.

Ο στόχος τους, να πάρει η φωτιά επιτέθηκε.

Και πέραν της πλάκας και του χαβαλέ του Μούτσου, δεν πρόκειται για τρέλα. Ούτε για χόμπι. Όχι τέτοιες γραφικότητες. Πρόκειται για μπίζνες στόρυ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα το διασκεδάσουν, μεθαύριο στην πρώτη του Ιακωβίδη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Διαβάστε ακόμα: Ο Ιακωβίδης φωνάζει “Γίνομαι μεγάλος”!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.