Ο Ιακωβίδης φωνάζει “Γίνομαι μεγάλος”!

Ο Ιακωβίδης φωνάζει «Γίνομαι μεγάλος»!

Πώς αξιολογώ έναν τραγουδιστή μεγάλο; Μεγάλος τραγουδιστής είναι αυτός που έχει κόσμο. Είναι δυνατόν να μη θεωρείται μεγάλος ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο καλλιτέχνης με το δεύτερο σε όγκο ακολούθων, μετά τον Αργυρό, εντός του Μπερτακικού χώρου; Και ακριβώς επειδή είναι τραγουδιστής, που το μπούγιο θαυμαστών του είναι μεγάλο, γι’ αυτό τον έχει αναλάβει ο ισχυρός οικονομικός παράγοντας, Κώστας Μπερτάκης.

Επί του θέματος. Ο επιχειρηματίας, ακριβώς διότι είναι ο μεγαλομέτοχος του τραγουδιστή με κόσμο, το ολοκαίνουργιο του τραγούδι, “Κοιμήσου απόψε εδώ”, «σκαρφάλωσε» στην κορυφή των YouTube Trends.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν γίνεται να μη γίνει μεγάλος και ο Ιακωβίδης. Όλοι το ξέρουμε ότι θα συμβεί το… λογικό, αυτό που δεν έχει αποφύγει κανένας τραγουδιστής, από τη μέρα που έπεσε στα χέρια του Μπερτ. Να, γιατί πράγματι ο Ιακωβίδης είναι τυχερός, μαζί και ενθουσιασμένος, να γνωρίζει ότι κάποια στιγμή, δικαίως και όχι αδίκως, με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα βρίσκεται στην καλύτερη του ημέρα, θα βγει ο …λευκός καπνός.

Το σημαντικό για τον Ιακωβίδη δεν είναι ότι τρελαίνει το Youtube ένα ακόμα τραγούδι του, με σχεδόν 600 χιλιάδες προβολών, σε μόλις 4 μέρες από την κυκλοφορία του, είναι ότι το αξίζει με το παραπάνω το επίτευγμα. “Γίνομαι μεγάλος” είναι το μήνυμα στην… ελλαδική νύχτα, που δικαιολογημένα περιμένει αυτή την εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης : Κανόνας το φτηνό, εξαίρεση ο Ιακωβίδης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.